DOL OFICIAL PER LES VÍCTIMES DE LA COVID-19 (DEL 27/MAIG AL 06/JUNY)
Data final de l'Estat d'alarma: 21 de juny    ·    Desconfinament progessiu: Fase 2    ·    Nou horari del CAP: de 8 a 20h de dilluns a divendres i de 8 a 15h el cap de setmana    ·    ATENCIÓ PRESENCIAL: Cita prèvia al 972 340 100 per demanar hora per l'OAC (Oficina d'Atenció al Ciutadà) i 972 34 09 05 per informació al lloguer a la Casa de Cultura. Horari: de dilluns a divendres, de 9 a 14h.    ·    Informació provisional de les ajudes econòmiques de l'Ajuntament a les empreses de Tossa per la covid-19    ·    Informació provisional de les ajudes socials de l'Ajuntament a les famílies tossenques per la covid-19    ·    Informació municipal sobre el Coronavirus    ·    Truqueu a la policia local en cas d'emergència: 972 34 01 35 (les 24h)    ·    El canal de Salut de la Generalitat informa sobre el Coronavirus

L'ajuntament més aprop teu

Salutació de l'alcaldesa Immaculada Colom i Canal

Immaculada Colom CanalBenvolgudes i benvolguts,

Un cop més tinc l’honor com a alcaldessa de la nostra vila de Tossa de representar-vos i ajudar-vos: del més petit al més gran, dels que viviu al nucli als que residiu en qualsevol urbanització. Malgrat la dificultat ho entomem amb tota la il·lusió, assumint la responsabilitat municipal que comporta, i amb l’objectiu de treballar per a vosaltres i amb vosaltres tot intentant atendre la voluntat de la majoria del poble.

Aquest equip de govern desitja, i ens hi aplicarem decididament, que Tossa sigui la destinació turística per a visitants i residents que permeti gaudir del temps i del mar, de la cultura i de la natura i també de la bona gastronomia tossenca.

Volem, fermament, fer camí cap a l’excel·lència viscuda als anys 50, fent de Tossa “el paradís blau” que es mereix la nostra vila i tots els qui ens hi sentim vinculats.

Molta feina i moltes ganes de treballar: per això som un equip amb ganes de caminar i de mirar endavant per créixer i d’aprendre del passat.

Que tinguem tots molta salut!



Immaculada Colom i Canal
Alcaldessa.

Seu electrònica Realitza tots els tràmits online des d’aquí

Comencem