DOL OFICIAL PER LES VÍCTIMES DE LA COVID-19 (DEL 27/MAIG AL 06/JUNY)
Data final de l'Estat d'alarma: 21 de juny    ·    Desconfinament progessiu: Fase 2    ·    Nou horari del CAP: de 8 a 20h de dilluns a divendres i de 8 a 15h el cap de setmana    ·    ATENCIÓ PRESENCIAL: Cita prèvia al 972 340 100 per demanar hora per l'OAC (Oficina d'Atenció al Ciutadà) i 972 34 09 05 per informació al lloguer a la Casa de Cultura. Horari: de dilluns a divendres, de 9 a 14h.    ·    Informació provisional de les ajudes econòmiques de l'Ajuntament a les empreses de Tossa per la covid-19    ·    Informació provisional de les ajudes socials de l'Ajuntament a les famílies tossenques per la covid-19    ·    Informació municipal sobre el Coronavirus    ·    Truqueu a la policia local en cas d'emergència: 972 34 01 35 (les 24h)    ·    El canal de Salut de la Generalitat informa sobre el Coronavirus

Notícies Comunicats

Operadors de Serveis i el covid-19Comunicat de la regidoria de Serveis i manteniment sobre els operadors de serveis

Després de contactar amb tots els responsables dels principals operadors de serveis de Tossa de Mar (telefonia, aigua, electricitat i gas) us passem una sèrie de notes informatives de les accions que han activat per afrontar la crisi del coronavirus:

- Afecta tant a particular com a empreses
- Quasi tots aposten per fraccionar els pagaments d'aquest període en 6 o 12 mesos sense interessos.
- La tramitació de totes les companyies s'ha de realitzar per internet, a través de la web del distribuïdor i sempre amb una còpia de la factura per anar introduint les dades.
- Per complicada que sigui la situació, el subministrament està garantit durant el Decret d'Alarma.

Per qualsevol dubte o si per algun motiu no podeu realitzar el tràmit vosaltres mateixos, truqueu al 972340135, deixeu el vostre contacte i us ajudarem el més aviat possible.

Adjunt teniu dos documents en PDF: el comunicat de SOREA i un resum d'informacions de les companyies ENDESA, IBERDROLA i NATURGY. Per a altres operadors consulteu els seus llocs web o bé truqueu als seus telèfons d'atenció al client.

 

Regidoria de Manteniment i Serveis,
Ajuntament de Tossa de Mar.