ATENCIÓ PRESENCIAL: Cita prèvia al 972 340 100 per demanar hora per l'OAC (Oficina d'Atenció al Ciutadà) i també per demanar hora a l'ofincina de Can Ganga per tramitar els ajuts a famílies i empresaris.    ·    Informació provisional de les ajudes econòmiques de l'Ajuntament a les empreses de Tossa per la covid-19    ·    Informació provisional de les ajudes socials de l'Ajuntament a les famílies tossenques per la covid-19    ·   

Notícies Comunicats

Setmana Europea de la Prevenció de Residus a TossaTaller d'Aixecar la camisa

Tossa participa a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus amb el taller "Aixecar la camisa", que es portarà a terme dissabte al matí al Passeig Mossèn Cinto Verdaguer.

L’objectiu d’aquesta campanya comarcal és contribuir a la millora de la gestió de les peces de roba.

I és que la campanya REMUDA’T AMB LA ROBA VELLA ofereix una nova alternativa de tractar la roba que, tot i no ser una solució a l’engròs com les altres, vol cridar l’atenció sobre les moltes possibilitats de gestió correcta que es pot donar a la roba que ja no es vol.

El taller disposa dels materials i eines necessaris (fins i tot de màquina de cosir), tot i que és recomanable que les persones que vulguin aprofitar al màxim  les possibilitats del taller portin alguna peça de roba i tisores. Les peces de roba que ofereixen més possibilitats són els pantalons texans i les camises d’home.