Servei de CITA PRÈVIA: evitareu esperes innecesàries. Truqueu al 972340100 o a la seu electrònica.    ·    Alertes de productes cosmètics: Feu clic aquí per llegir-la
Igualtat   Agenda   Parlament 2024   Europees 2024  

Notícies Notes de premsa

Torna la nit de Sant Grau de Tossa· El nou equip de govern recupera els concerts de la nit prèvia al tradicional aplec · També s’habilitarà una zona d’acampada i una zona de jocs

Tossa de Mar, 08 d’octubre de 2019.- El nou equip de govern de Tossa ha volgut recuperar aquest any la nit de Sant Grau, que consisteix en la celebració de diversos concerts i acampada a Sant Grau la nit prèvia del tradicional aplec del 13 d’octubre. En aquest sentit, el dissabte 12 d’octubre s’habilitarà una zona d’acampada i una zona de jocs (futbolí i ping-pong) i es portaran a terme a partir de les 18:00h. els concerts dels artistes tossencs The Cover Land, Sabor Rumbero, Es Trobador de Tossa, Gunsmoke, The Bad Sailors i Dirty: Disco.

 

L’Ajuntament habilitarà un servei de bus gratuït per anar als concerts a partir de les 17:30h. perquè tothom pugui pujar a Sant Grau a l’hora que li vagi més bé. Cal anar a la Casa de Cultura per apuntar-se i ampliar informació d’horaris de pujada i baixada. Les places són limitades.

 

Tanmateix, el diumenge 13 d’octubre, a banda de les actuacions musicals de Tòfol Martínez (11:30h) i Dj Dicha, també hi haurà la tradicional missa en honor a Sant Grau (a les 13:00h.), sardanes a partir de les 14:00h. a càrrec de la cobla La Flama de Farners, i seguidament un dinar per a tothom amb amanida i arròs organitzat per l’ajuntament al preu de 5 euros.

 

Cal comprar prèviament el tiquet del dinar a la Casa de Cultura abans d’aquest dijous i també s’inclou servei de bus amb sortida a les 11:00h. des de la terminal i tornada a les 17:30h.

 

Les regidores de Festes, Andrea Nadal i Anna Prieto, afirmen que “és molt important recuperar esdeveniments i tradicions que malauradament s’havien perdut. Esperem que el temps acompanyi i que el retorn de la nit de Sant Grau sigui un èxit d’assistència i es pugui celebrar cada any”.

Etiquetes