ATENCIÓ PRESENCIAL: Cita prèvia al 972 340 100 per demanar hora per l'OAC (Oficina d'Atenció al Ciutadà) i també per demanar hora a l'ofincina de Can Ganga per tramitar els ajuts a famílies i empresaris.    ·    Informació provisional de les ajudes econòmiques de l'Ajuntament a les empreses de Tossa per la covid-19    ·    Informació provisional de les ajudes socials de l'Ajuntament a les famílies tossenques per la covid-19    ·   

Notícies Notes de premsa

Tossa acull la primera jornada sobre viles marineres· La marca “Vila Marinera” aconseguida fa mesos suposa múltiples avantatges en la promoció turística de la població

Tossa de Mar, 26 de setembre de 2019.- Tossa ha acollit avui la primera jornada tècnica sobre viles marineres després que la població fos acreditada amb aquesta nova marca de l'Agència Catalana de Turisme de la Generalitat de Catalunya adreçada a les poblacions litorals que conserven viva la cultura lligada al mar.

 

Durant la jornada, en la que hi ha hagut representants de les viles acreditades (L’Escala, Palamós, Sant Carles de La Ràpita, Sitges, Tossa, Vilanova i la Geltrú, l’Ametlla de Mar, Arenys de Mar, Begur, Les Cases d’Alcanar, Llançà i Sant Pol de Mar), el regidor de Turisme de l’Ajuntament de Tossa, Gregori Martínez, ha afirmat que “és un orgull que s’hagi escollit Tossa per fer aquesta primera trobada. Sens dubte serà una eina important per definir l’estratègia turística de la població en els propers anys”.

 

I és que l'adhesió presenta múltiples avantatges: visibilitat (publicitat als webs www.catalunya.com i www.act.gencat.cat , xarxes socials, etc.), ús del distintiu d’adhesió en la propaganda turística, accés a les plataformes de promoció i comercialització específiques participant en la definició dels plans d’acció, accés amb prioritat al pla de formació específica anual, etc.

 

Les viles marineres tenen una forta personalitat, marcada per alguns aspectes com ara el caràcter historicocultural, gastronòmic, paisatgístic, o per promoure esdeveniments al voltant de la relació entre l’home i el mar. I això Tossa ho compleix. Tossa té una oferta turística lligada a la cultura del mar i les tradicions pesqueres, que ha sabut mantenir els espais naturals (platges, cales, paisatges, boscos...) i patrimonials, tot oferint experiències i vivències lligades als valors culturals de la vida marinera.