Servei de CITA PRÈVIA: evitareu esperes innecesàries. Truqueu al 972340100 o a la seu electrònica.    ·    Alertes de productes cosmètics: Feu clic aquí per llegir-la
Igualtat   Agenda   Parlament 2024   Europees 2024  

Notícies Notes de premsa

Tossa canvia l’enllumenat del camp de futbol municipal· Els treballs s’han realitzat durant l’estiu i també s’ha substituït el cablejat de l’alimentació del bar

Tossa de Mar, 12 de setembre de 2019.- L’àrea d’Esports de l’Ajuntament de Tossa ha portat a terme aquest estiu l’arranjament de l'enllumenat del camp de futbol municipal que comptava amb una antiguitat superior als deu anys i un consum allunyat del ple d’eficiència energètica endegat pel consistori.

 

Amb aquesta acció, cost de la qual ascendeix a 47.000 euros, s’assoleix un estalvi de fins a un 50%, amb un manteniment molt reduït i una cobertura lumínica necessària per garantir la correcta activitat esportiva.

 

I és que la nova instal·lació disposa de tecnologia LED:

-Sistema de micro reflectores compatible amb lents 2x2.

-Màxima fidelitat al projecte d'il·luminació.

-Els mòduls són orientables.

-Assegura la dissipació tèrmica.

-Vida útil mínima de 120.000 hores.

-Vàlvules anticondensació perquè l'acumulació d'humitat no deteriori els circuits electrònics.

-Fins a 1.200W de potència.

-Dues temperatures de color 4.000k i 5.000k.

 

D’altra banda, durant l’estiu també s’ha portat a terme la substitució del cablejat de l’alimentació del bar del camp de futbol. La despesa ha estat d’uns 8.500 euros.

Etiquetes