Resultat del sorteig de les meses electorals (Eleccions 12 de maig)
Sorteig membres de meses electorals (Parlament de Catalunya, 12 de maig de 2024): feu clic aquí per saber si has estat escollit.    ·    Info Casal d'Estiu Jove: feu clic aquí.    ·    Info Casal d'Estiu Infantil (DIVERSPORT): feu clic aquí.    ·    Servei de CITA PRÈVIA: evitareu esperes innecesàries. Truqueu al 972340100 o a la seu electrònica.    ·    Alertes de productes cosmètics: Feu clic aquí per llegir-la
Igualtat   Agenda   Parlament 2024   Europees 2024  

Notícies Notes de premsa

Tossa comença a donar les primeres eines a l’empresariat en el seu pla de transformació digital· S’ofereixen cursos gratuïts amb l’objectiu de millorar l’estratègia de vendes dels comerços fora de la temporada turística

Tossa de Mar, 10 d’octubre de 2019.- L’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tossa, en la línea del seus nous plans de transformació digital i desenvolupament econòmic, posarà en marxa noves accions en format de sesiones formativas gratuïtes per aquest final d’any 2019. Aquest paquet de sessions formatives es centra en la professionalització del teixit comercial en aspectes com les noves tendències en projecció de la imatge de l’establiment comercial o l'ús d’eines de màrqueting digital pel comerç local.

 

El regidor de Promoció Econòmica i Turisme, Gregori Martínez, explica que entre els pilars del nostre nou projecte, hi ha dos punts importants, que es treballen en aquestes accions concretes. Aquests són “la qualitat”, tant del que esperem de qui vingui a Tossa com de l’oferta de productes i serveis que s’ofereixen des de la nostre Vila. Si volem un públic de qualitat, hem d'oferir productes i un servei de qualitat segons els nous estàndards i les noves tendències del S.XXI. I per altra banda, “la desestacionalització”. Potenciar les vendes fora de la temporada turística és una de les prioritats d’aquesta regidoria i en part es comença per donar noves eines de màrqueting que ajudin a vendre més i millor fora dels mesos de temporada d’estiu”.

 

Aquest paquet formatiu treballarà en dues grans vessants: imatge de l’establiment comercial i marketing digital.

 

Dins l’apartat d’imatge de l’establiment comercial, s’oferiran dos cursos gratuïts adreçats als/les botiguers/es i emprenedors/es enfocats al sector comercial de la vila.

El primer curs serà:

-Tendències per al petit comerç:

Es portarà a terme el 22 i 29 d’octubre de 17:00h. a 19:00h. a l’Espai Francesc Colomer i tindrà com a objectius conèixer casos d’èxit i aprendre com es pot aplicar al negoci; construir una marca forta i assimilar en quins elements s’ha d’implantar; aprendre a fusionar colors, teixits, estampats, etc; i millorar l’ espai comercial amb una distribució més harmoniosa i un concepte totalment definit.

El segon curs serà:

-Formació dinàmica a botigues:

Es portarà a terme el 12 de novembre amb recorregut itinerant i horari encara per definir. Tindrà com a objectius visitar l’interior de diverses botigues i aprendre com crear espais més eficaços a l’hora de vendre; fer una exposició de producte molt més dinàmica, amb una demostració pràctica; conèixer els punts forts del propi aparador per crear un gran impacte visual; i aprendre a crear recorreguts visuals perquè la clientela estigui el màxim de temps a la botiga.

 

Dins l’apartat de marketing digital, s’oferiran dos cursos gratuïts adreçats als/les botiguers/es, empresaris/es, treballadors/es i emprenedors/es de la vila.

El primer curs serà:

-Com promocionar-se a través de Facebook?:

Es portarà a terme el 16 i 18 d’octubre de 17:00h. a 19:00h. a l’Espai Francesc Colomer i tindrà com a objectius aprendre a gestionar la pàgina del negoci a la xarxa social més coneguda i emprada arreu del món; descobrir les opcions de configuració més adients pel negoci; i conèixer com realitzar publicacions per tal de millorar la interacció amb els/les seguidors/es.

El segon curs serà:

-Com treballar la presència del teu negoci a Instagram?:

Es portarà a terme el 19 i 21 de novembre de 17:00h. a 19:00h. a l’Espai Francesc Colomer i tindrà com a objectius descobrir els trets principals de la xarxa social amb major creixement del moment; trobar l’encaix del propi negoci en aquesta plataforma; i aprendre a fer publicacions atractives a la vegada que planificades estratègicament.

 

Per inscriure’s a tots els cursos gratuïts -les places són limitades- cal trucar al 972340905 (horari de 8:00h. a 14:00h.) o enviar un email a promocioeconomica@tossademar.org

 

Finalment, Gregori Martínez conclou que el programa de professionalització no es quedarà aquí. A tothom que participi a les formacions, se’ls hi oferirà un assessorament extra personalitzat i individualitzat. Creiem que és un gran pas endavant pel que fa la professionalització dels establiments i una forma molt adient de competitivitat pel nostre teixit empresarial local”.

Etiquetes