ATENCIÓ PRESENCIAL: Cita prèvia al 972 340 100 per demanar hora per l'OAC (Oficina d'Atenció al Ciutadà) i també per demanar hora a l'ofincina de Can Ganga per tramitar els ajuts a famílies i empresaris.    ·    Informació provisional de les ajudes econòmiques de l'Ajuntament a les empreses de Tossa per la covid-19    ·    Informació provisional de les ajudes socials de l'Ajuntament a les famílies tossenques per la covid-19    ·   

Notícies Notes de premsa

Tossa converteix Can Ganga en el Museu de la Dona· La inauguració serà aquest divendres amb una jornada de portes obertes de 17:00h. a 20:00h.

Tossa de Mar, 28 de juliol de 2020.- L’àrea d’Igualtat de l’Ajuntament de Tossa, en col·laboració amb el Centre d’Estudis Tossencs i TV Tossa, portarà a terme aquest divendres la inauguració del Museu de la Dona a Can Ganga amb una jornada de portes obertes de 17:00h. a 20:00h.

 

La regidora d’Igualtat, Eva Barnés, explica que “hem apostat per recuperar el projecte de fer un museu de la dona a Can Ganga, una casa fortificada del segle XVI que va ser una de les primeres edificacions construïdes fora de les muralles”. Barnés afegeix que “amb aquest projecte es pretén destacar el protagonisme de les dones en el passat de Tossa, i reconèixer la feina que han fet i que mai ha estat reconeguda socialment, tot i que és bàsica pel desenvolupament de qualsevol societat”.

 

El nou Museu de la Dona estarà obert de dimecres a divendres de 17:00h. a 20:00h. i dissabtes i diumenges de 17:00h. a 21:00h.