Servei de CITA PRÈVIA: evitareu esperes innecesàries. Truqueu al 972340100 o a la seu electrònica.    ·    Alertes de productes cosmètics: Feu clic aquí per llegir-la
Igualtat   Agenda   Parlament 2024   Europees 2024  

Notícies Notes de premsa

Tossa ja té nou cartipàs municipal· Destaca la creació de diverses noves àrees de treball, com Igualtat, Urbanitzacions, Barris, Oficina d’Habitatge, Gent Gran o Benestar Animal

Tossa de Mar, 27 de juny de 2019.- El nou equip de govern de Tossa, format per Junts per Tossa (JxT), Endavant Tossa (ET) i Esquerra Republicana (ERC), ha organitzat l’estructura funcional político-administrativa de l’ajuntament sobre una base d’àrees de treball dirigides per un o diversos regidors/es encarregat de relacionar-se amb els ciutadans, vigilar el compliment dels objectius marcats i proposar i definir les actuacions pertinents.

 

En aques sentit, destaca la creació de noves àrees de treball com:

 

Igualtat

Urbanitzacions

Mobilitat

Oficina d’habitatge

Benestar Animal

Barris

Activitat física i salut

Gent Gran

 

La nova alcaldessa Imma Colom (JxT) assumirà les àrees de Governació, Patrimoni, Hisenda i Salut, i col·laborarà amb Cultura.

El regidor Joan Antoni Hervías (JxT) assumirà les àrees d’Esports, Manteniment i Serveis, Brigades, Recursos Humans i serà adjunt a Hisenda.

La regidora Eva Barnés (JxT) assumirà les àrees d’Igualtat, Transparència, Participació Ciutadana i serà adjunta a Patrimoni.

El regidor Ramon Gascons assumirà Urbanisme, Medi Ambient, Urbanitzacions i Benestar Animal.

La regidora Anna Prieto assumirà Ensenyament, Cultura, Joventut, Festes tradicionals i serà adjunta a Festes.

La regidora Andrea Nadal assumirà Mobilitat, Urbanisme, Oficina d’Habitatge, Barris, Festes i serà adjunta a Festes Tradicionals.

El regidor Gregori Martínez assumirà Turisme, Comerç, Promoció Econòmica, Comunicació i Noves tecnologies.

I la regidora Lluïsa Moreno assumirà Benestar Social, Activitat física i salut, Gent Gran i serà adjunta a Governació i Salut.

                     

L’alcaldessa Imma Colom ha explicat que “aquesta nova estructura municipal requerirà molta més dedicació per part dels regidors. Volem posar molt èmfasi a les persones de Tossa i, sobretot, apostar per una bona imatge com a poble”.

 

Pel que fa a nomenaments de tinents d’alcalde, Ramon Gascons serà el primer tinent d’alcalde; Gregori Martínez serà el segon tinent d’alcalde; Joan Antoni Hervías serà el tercer tinent d’alcalde; i Anna Maria Prieto serà la quarta tinent d’alcalde.

 

Les sessions ordinàries dels plens es faran una vegada cada dos mesos el segon dijous dels mesos de gener, març, maig, juliol, setembre i novembre, a les 20:30h, excepte el mes de juliol, que serà a les 22:00h.

 

Els portaveus dels grups municipals seran:

Joan Antoni Hervias per Junts per Tossa.

Mª Àngels Pujals per Tossa Unida (TU).

Gregori Martínez per Esquerra Republicana.

Ramon Gascons per Endavant Tossa.

Alfons Sánchez per Ciutadans (C’s).

 

I els representants de l’ajuntament en els diferents òrgans col·legiats seran:

Joan Antoni Hervías com a Síndic.

Anna Prieto en els consells escolars de l’IES Tossa i del Centre d’Educació Infantil i Primària “Ignasi Melé i Farré”.

Ramon Gascons en el Consorci de la Costa Brava, a la Comunitat d’Usuaris de la Conca de la Tordera i a les entitats col·laboradores en matèria d’Urbanisme.

Lluïsa Moreno a Aspronis.

Joan Antoni Hervías a l’Agrupació per la Defensa Forestal (ADF).

Eva Barnés en el Fons Català de Corporació.

I Gregori Martínez en el Consell Assessor del Patronat de Turisme.

Etiquetes