Servei de CITA PRÈVIA: evitareu esperes innecesàries. Truqueu al 972340100 o a la seu electrònica.    ·    Alertes de productes cosmètics: Feu clic aquí per llegir-la
Igualtat   Agenda   Parlament 2024   Europees 2024  

Notícies Notes de premsa

Tossa retorna a la Generalitat les competències d’inspecció i sanció de discoteques i bars musicals· És una acció que s’ha portat a terme en el primer Ple ordinari del nou mandat

Tossa de Mar, 16 de juliol de 2019.- L’Ajuntament de Tossa ha aprovat retornar a la Generalitat les competències d’inspecció i sanció dels establiments oberts al públic, els espectacles públics i les activitats recreatives sotmesos a llicència municipal i al règim de comunicació prèvia municipal.

 

Cal recordar que a l’any 2011, l’ajuntament va acordar assumir aquestes competències, que bàsicament consistien en vigilància de l’oci nocturn, controlar els drets d’admissió de menors, subministrament d’alcohol a menors o portar a terme les corresponents inspeccions en discoteques i bars musicals. Ara, per això, el nou govern municipal considera que aquesta funció no pot ser exercida amb eficàcia i eficiència per part de la Policia Local, que ja desenvolupa prous tasques.

 

L’alcaldessa de Tossa, Imma Colom, explica que “només hi ha 5 municipis en tota la província de Girona que assumeixen aquestes competències –Lloret, Olot, Palafrugell, Salt i Figueres-“ i conclou que “creiem que són els Mossos d’Esquadra els més indicats per portar-les a terme. A més, aquest estiu s’han compromés a tenir una patrulla a Tossa a cada torn”.

Etiquetes