Servei de CITA PRÈVIA: evitareu esperes innecesàries. Truqueu al 972340100 o a la seu electrònica.    ·    Alertes de productes cosmètics: Feu clic aquí per llegir-la
Igualtat   Agenda   Parlament 2024   Europees 2024  

Notícies Notes de premsa

Tossa s’assegura ser seu del MIC en els propers 4 anys· Amb la renovació del conveni, la població apareixerà en les promocions del prestigiós i mediàtic esdeveniment esportiu

Tossa de Mar, 05 de desembre de 2019.- La població de Tossa continuarà essent una de les seus del prestigiós torneig internacional de futbol base “Mediterranean International Cup” (MIC), que es celebra per Setmana Santa a diverses poblacions de les comarques gironines.

 

El nou equip de govern de Junts per Tossa, Endavant Tossa i Esquerra Republicana s’ha assegurat, amb la signatura d’un nou conveni, que Tossa serà seu del torneig com a mínim en els propers quatre anys.

 

El MIC és un mundial de futbol per a joves promeses que compta amb la participació d’equips de tot el món en diverses categories. Concretament, Tossa acollirà partits de la fase de classificació. Cal recordar que han passat pel MIC en edicions anteriors jugadors com Leo Messi, Gerard Piqué, Cesc Fàbregas, Marcelo, Neymar o Sergio Busquets.

 

En el MIC hi participen prop de 6.000 esportistes de 36 països dels 5 continents. Han destacat en altres edicions equips com el FC Barcelona, Real Madrid, Ajax d’Amsterdam, Manchester United, Inter de Milà, Bayern de Munich... o les seleccions nacionals de Brasil o Mèxic, entre molts altres equips vinguts de països com Japó, Austràlia, Egipte, Rússia, Estats Units o Anglaterra. Amb la signatura del nou conveni, l’Ajuntament de Tossa ha aconseguit garantir la presència d’equips internacionals disputant partits en el camp de futbol municipal de la població.

 

El torneig compta amb el recolzament de personalitats importants dins el món del futbol -com Ronaldinho, Puyol, Iniesta, Guardiola o Ronaldo-, que han volgut destacar la seva dimensió com a esdeveniment referent de futbol formatiu a nivell internacional.

 

L’alcaldessa de Tossa, Imma Colom, destaca la importància que té per Tossa ser seu del torneig, ja que “es fa una gran promoció del municipi, apareguent a mitjans de comunicació, webs esportives, etc...”. Colom afegeix que “l’aposta coincideix amb la nostra voluntat de fomentar les activitats esportives i també considerem que la organització del torneig representa per a la població una promoció important a nivell nacional i internacional”.

Finalment, com a premi pels joves tossencs que juguen a futbol al municipi, un dels equips del futbol base del Tossa (equip juvenil) participarà en el torneig.

Etiquetes