Resultat del sorteig de les meses electorals (Eleccions 12 de maig)
Sorteig membres de meses electorals (Parlament de Catalunya, 12 de maig de 2024): feu clic aquí per saber si has estat escollit.    ·    Info Casal d'Estiu Jove: feu clic aquí.    ·    Info Casal d'Estiu Infantil (DIVERSPORT): feu clic aquí.    ·    Servei de CITA PRÈVIA: evitareu esperes innecesàries. Truqueu al 972340100 o a la seu electrònica.    ·    Alertes de productes cosmètics: Feu clic aquí per llegir-la
Igualtat   Agenda   Parlament 2024   Europees 2024  

Notícies Notes de premsa

Èxit de participació a les activitats d’estiu del Casal de Joves de Tossa· Les places disponibles del mes de juliol ja s’han omplert

Tossa de Mar, 07 de juliol de 2020.- El Casal de Joves de Tossa obre de nou les seves portes i els serveis presencials després de tres mesos de confinament i ho fa amb una proposta d’activitats adaptada a les actuals mesures d’higiene i seguretat per tal de garantir la prevenció davant el Covid-19.

 

Enguany, donada la situació d’excepcionalitat, s’ha fet una aposta per oferir una programació d’activitats que combina diferents estils i formats, com ara tallers, jocs, gimcanes o sortides, que prioritza poder-les fer en espais exteriors i en contacte amb la natural. En són exemple activitats com kayak, paintball, piscina, pàdel, taller de graffiti, d’audiovisual, excursions, entre d’altres.

 

Aquestes activitats estan destinades principalment a joves de 12 a 18 anys, amb l’objectiu de donar continuïtat al projecte en aquest període i d’oferir espais adecuats i segur de lleure, de relació entre iguals i on poder respondre a les seves necessitats d’oci i gestió emocional.

 

L’estiu al Casal de Joves s’organitza en dos grups de 10 places cadascun i realitzen les activitats en dos torns, matí i tarda. Donat el límit de places, per raons de seguretat, cal inscripció prèvia a les activitats, i en una setmana les 20 places disponibles del mes de juliol s’han omplert. Des de l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Tossa estan molt satisfets de l’èxit de participació i ja s’ha previst obrir nous torns i grups durant el mes d’agost.

 

Durant el confinament, el Casal de Joves ha mantingut la seva activitat a través de la dinamització de les xarxes socials, actualitzant la informació d’interès juvenil i del servei de Suport Juvenil online. Aquest estiu els i les joves de Tossa poden participar a les activitats dinamitzades i també poden sol·licitar cita en cas de necessitar assessorament laboral, formatiu o resoldre dubtes en altres àmbits juvenils.