RESTRICCIONS COVID-19    ·    Certificat autoresponsable de desplaçament (catalunya/comarcal/municipi): més info aquí    ·    ABANS de venir a l'Ajuntament demana CITA PRÈVIA, ara és obligat. Truca al 972340100 o a la seu electrònica.    ·   
Info coronavirus · IGUALTAT

L'ajuntament més aprop teu

Salutació de l'alcaldesa Immaculada Colom i Canal

Immaculada Colom CanalBenvolgudes i benvolguts,

Un cop més tinc l’honor com a alcaldessa de la nostra vila de Tossa de representar-vos i ajudar-vos: del més petit al més gran, dels que viviu al nucli als que residiu en qualsevol urbanització. Malgrat la dificultat ho entomem amb tota la il·lusió, assumint la responsabilitat municipal que comporta, i amb l’objectiu de treballar per a vosaltres i amb vosaltres tot intentant atendre la voluntat de la majoria del poble.

Aquest equip de govern desitja, i ens hi aplicarem decididament, que Tossa sigui la destinació turística per a visitants i residents que permeti gaudir del temps i del mar, de la cultura i de la natura i també de la bona gastronomia tossenca.

Volem, fermament, fer camí cap a l’excel·lència viscuda als anys 50, fent de Tossa “el paradís blau” que es mereix la nostra vila i tots els qui ens hi sentim vinculats.

Molta feina i moltes ganes de treballar: per això som un equip amb ganes de caminar i de mirar endavant per créixer i d’aprendre del passat.

Que tinguem tots molta salut!Immaculada Colom i Canal
Alcaldessa.

Seu electrònica Realitza tots els tràmits online des d’aquí

Comencem