Política de privacitat 

Ensenyem futbol amb valors

Política de privacitat - U.E.TOSSA


Des de l’Unió Esportiva Tossa posem a la teva disposició la informació addicional relativa al tractament de les teves dades personals, tal com estableix la normativa en la matèria: REGLAMENT (UE) 2016/679 DEL PARLAMENT EUROPEU I DEL CONSELL de 27 d’abril de 2016 (RGPD). Per tal de complir amb el reglament d’informació a través de capes o nivells, volem explicar amb detall el tractament de les dades que recollim des del nostre web. 


DADES DEL RESPONSABLE: 


Identitat: U.E.TOSSA 
Contacte: uetossa@gmail.com

AMB QUINA FINALITAT TRACTEM LES TEVES DADES PERSONALS? 


Des dels administradors de l’UE TOSSA només utilitzem les teves dades per tal de respondre els dubtes plantejats a través del formulari de Contacte. En cap cas es faran servir per enviar propaganda ni promocions. 


COM HEM OBTINGUT LES TEVES DADES? 


Els usuaris les introdueixen en els diferents camps del formulari de contacte. 


QUANT DE TEMPS CONSERVEM LES TEVES DADES? 


Fins a la resolució del dubte plantejat per l’usuari. 


QUINA ÉS LA LEGITIMACIÓ PER AL TRACTAMENT DE LES SEVES DADES? 


La base legal per al tractament de les teves dades es basa en el consentiment atorgat en completar qualsevol dels formularis. 


QUINS SÓN ELS SEUS DRETS QUAN ENS FACILITA LES SEVES DADES? 


Qualsevol persona té el dret a sol·licitar l’accés a les seves dades personals, la rectificació o supressió, o la limitació del seu tractament, o a oposar-se al tractament, així com el dret a la portabilitat de les dades. Així com el dret a retirar el consentiment en qualsevol de les seves finalitats. Per fer-ho podeu enviar un email a uetossa@gmail.com 


Així mateix, l’informem que tens dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control competent (Agència Espanyola de Protecció de Dades), si consideres que s’ha produït algun tipus de vulneració en relació amb el tractament de les teves dades personals. 


ENCARA TENS DUBTES SOBRE LA NOSTRA POLÍTICA DE PRIVACITAT? 


Des de la UE TOSSA estarem a la teva disposició per resoldre qualsevol dubte que puguis tenir en relació a aquesta qüestió. Podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través de uetossa@gmail.com 


LA DIRECCIÓ DEL CLUB.

Adreça municipal

Zona Esportiva Anna E. Llach s/n
17320 Tossa de Mar


Contacte 

Email: uetossa@gmail.com            Telèfon: 608 22 35 55 

Website was created with Mobirise