ABANS de venir a l'Ajuntament, podeu demanar CITA PRÈVIA i evitareu esperes innecesàries. Truqueu al 972340100 o a la seu electrònica.    ·   
Ajuda a Ucraïna   Coronavirus   IGUALTAT   Agenda  

L'ajuntament més aprop teu

Salutació de l'alcalde Ramon Gascons Tarrés

Ramon Gascons TarrésBenvolgudes i benvolguts,

Com a consistori, fins que no recuperem la normalitat, no deixarem de ser-hi ni un moment. L’esforç de l’equip de govern, ha estat i és, ampli. Hem procurat, procurem i procurarem ajudar en el que es pugui a tots els sectors de la nostra vila, siguin les persones, sigui el teixit empresari al, siguin les nostres entitats. De ben segur tocarà tornar a ser flexibles i a buscar idees, subvencions o el que calgui perquè ningú no es quedi enrere en aquest any de recuperació.

És cert que depenem de factors externs com la desitjada mobilitat entre països, sí, però és exemplar com a poble com afrontem aquesta espera: amb treball, somriure i orgull. Poques viles poden lluir tant de l’actitud dels seus veïns i de les seves empreses, sinó, recordeu quan aquesta primavera, anàvem endavant i endarrere, carregats d’incerteses i de dubtes. Tota aquesta “mar de fons” no ha espantat a ningú i a poc a poc, Tossa, s’ha anat engalanant, posant-se a punt amb un objectiu: que els nostres visitants i turistes segueixin enamorant-se d’una vila tan bonica.

Ben vostre,

Ramon Gascons Tarrés
Alcalde

Seu electrònica Realitza tots els tràmits online des d’aquí

Comencem