Sorteig membres de meses electorals (Parlament Europeu, 9 de juny de 2024): feu clic aquí per saber si has estat escollit.    ·    Servei de CITA PRÈVIA: evitareu esperes innecesàries. Truqueu al 972340100 o a la seu electrònica.    ·    Alertes de productes cosmètics: Feu clic aquí per llegir-la
Igualtat   Agenda   Parlament 2024   Europees 2024  

Promoció econòmica Assessorament a empressaris i emprenedors de Tossa

Ajuts extraordinaris en l'àmbit de les activitats de restauració afectades econòmicament per la COVID-19

Línia d’ajuts, dotada amb 40 milions d’euros per a activitats de restauració afectades econòmicament per la COVID-19

Amb aquesta nova línia d’ajuts, el Govern fa palès el seu compromís amb el sector de la restauració. La mesura vol contribuir a la competitivitat de les empreses i al manteniment dels negocis davant la disminució de la facturació ocasionada per les darreres restriccions decretades per pal·liar els efectes de la pandèmia.

Termini de presentació de sol·licituds: a partir de les 9:00 hores del dia 6 d'abril de 2022 i fins a les 14:00 hores del dia 3 de maig de 2022 o fins l'exhauriment del pressupost. (Es fa diretamente a la Generalitat).

Informació i tràmit: https://canalempresa.gencat.cat/ca/detall/article/art_serveis_subvencions_2022_restauracio

 

 

Sol·licitud de subvenció a l'hostaleria 2020

A partir del pròxim dilluns dia 30 de novembre de 2020 s'obrirà un termini de vint dies hàbils per la presentació de sol·licituds per acollir-se a la "Subvenció Hostaleria 2020" que l'Ajuntament de Tossa de Mar posa a disposició com a concessió d'ajudes de foment i promoció turística a aquelles persones físiques o jurídiques que desenvolupen una activitat hostalera d'allotjament turístic al terme municipal de Tossa de Mar i l'establiment hagi reiniciat l'activitat una vegada finalitzat l'estat d'alarma.

La sol·licitud es farà de forma telemàtica des de la seu electrònica de l'Ajuntament tossademar.eadministracio.cat mitjançant la presentació dels següents documents: 

Un cop rebuda i comprovada la documentació que ens faci arribar, l'Ajuntament li notificarà el resultat a la seva sol·licitud.

A més, per qualsevol dubte posem, a la seva disposició, una bústia de correu electrònic en l'adreça promocioeconomica@tossademar.org indicant en l'assumpte "Subvenció Hostaleria 2020"

Consulta les bases aquí: Bases ajut covid-19 a l'hostaleria

 

 

Ajuts per a autònoms i microempreses

Generalitat de Catalunya: Ajut per al manteniment de l’activitat econòmica de persones autònomes i microempreses enfront la COVID-19
 Feu clic aquí


 

Subvencions 2020 a la restauració i centres d'estètica/bellesa

 Fes clic aquí o a la imatge per a més informació o per iniciar la sol·licitud.

 

 

PARTICIPA ALS Premis Projecta't 2020 (Diputació de Girona)

Premis Projecta't 2020L'Ajuntament de Tossa t'anima a participar a la segona edició dels Premis Projecta’t de la Diputació de Girona i dona un impuls a la teva empresa.

 

L'Ajuntament de Tossa de Mar, promou aquesta acció de la Diputació de Girona, que busca deu iniciatives empresarials de la demarcació de Girona que tinguin identificada una oportunitat de creixement i que necessitin l’orientació d’un expert.

Els premis es dirigeixen a empreses i treballadors autònoms amb una trajectòria màxima de cinc i tres anys, respectivament, i amb domicili fiscal i centre de treball a la demarcació de Girona que tinguin identificats reptes o oportunitats de millora i que necessitin suport extern per orientar la seva estratègia empresarial.

Els premis consisteixen en un acompanyament de sis mesos, en què els guanyadors rebran fins a quaranta hores d’assessorament personalitzat d’un o de més d’un consultor expert en els àmbits que els interessin.

Els candidats han de presentar la sol·licitud de participació a la Diputació de Girona, pel canal electrònic i d’acord amb els criteris que s’estableixen a les bases i a la convocatòria dels premis Projecta’t.

La convocatòria s’obrirà al mes de juny del 2020  i s’anunciarà per mitjà del Butlletí Oficial de la Província (BOP). Es disposarà de trenta dies naturals, a partir de l’endemà de la publicació de la convocatòria, per presentar les candidatures als premis Projecta’t.

Per a més informació, consulteu el web www.premisprojectat.cat

Bases:  feu clic aquí per descarregar-vos les bases
Iniciar el tràmtit:  feu clic per iniciar el tràmit si ja teniu tota la documentació a punt

 

 

SERVEI DE CREACIÓ D'EMPRESA (Consell Comarcal de la Selva a Tossa)

 

Què és?

Aquest nou servei de dinamització empresarial PIME a Tossa de Mar s'oferirà a la població els dimarts, cada 15 dies.

És un projecte que té com a objectiu assessorar nous emprenedors i negocis locals. És un servei gratuït per a tots els interessats, subvencionat pel programa Catalunya Emprèn de la Generalitat de Catalunya.

 

Què fa?

El servei consisteix en l’assessorament individualitzat per a la creació d’empreses i inclou la informació, l’anàlisi de viabilitat del projecte, passos a seguir, entre altres accions. En aquesta línia també s’ofereix un acompanyament en la consolidació d’empreses, accions formatives, suport en matèria de subvencions, finançament, traspassos de negocis i moltes accions més.

 

Com se sol·licita?

La tècnica del Servei de Creació d’Empresa del Consell Comarcal de la Selva Sílvia Fàbrega es desplaça a la població de Tossa de Mar els dimarts cada 15 dies. Aquelles persones que vulguin rebre l’assessorament corresponent cal que demanin prèviament hora d’atenció al telèfon 634 210 552 o a l’ajuntament (972 340100). Les visites poden fer-se a l’Ajuntament o bé directament al negoci.

 

Catàleg de serveis:

 Informació sobre la Selva emprèn (20 anys ajudant a empendre)

 

 

 

Informació addicional per la crisi del covid-19


MESURES ECONÒMICO-SOCIALS (GOVERN DE L'ESTAT) - BOE

Us posem a la vostra disposició el Real Decreto-ley 8/2020, de 17 de maç, de les mesures urgents i extraòrdinaries per fer front a l'impacte econòmic i soical del COVID-19.

Descarregueu-vos el BOE aquí

 

LÍNIA D'AJUTS PER A TREBALLADORS AUTÒNOMS

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha posat en marxa un ajut, en forma de prestació econòmica, de fins a 2.000 euros per a les persones treballadores autònomes –persona física-, que acreditin una reducció dràstica i involuntària de la seva facturació com a conseqüència dels efectes del coronavirus en la seva activitat econòmica, i sempre que figurin d'alta en activitats de les que les autoritats sanitàries han decretat el tancament i no disposin d'altres fonts alternatives d'ingressos.

Servei d'atenció per a més informació sobre la línia d'ajuts
Telèfon: 93 228 57 21 / treballautonom.tsf@gencat.cat 
Més informació al web de treball de la Generalitat
Descarregueu-vos aquí la infografia