Carnaval 2023  
ABANS de venir a l'Ajuntament, podeu demanar CITA PRÈVIA i evitareu esperes innecesàries. Truqueu al 972340100 o a la seu electrònica.    ·   
Ajuda a Ucraïna   Coronavirus   IGUALTAT   Agenda  

Alertes i activitats Festes i tradicions

Festival de rumba i música catalanawww.tossademar.cat/festivalderumba

FESTIVAL DE RUMBA I MÚSICA CATALANA DE TOSSA DE MAR 2022

 

 

 

CONSULTA AQUÍ EL WEB DEL FESTIVAL DE RUMBA!

 

 

BASES DE PARTICIPACIÓ PELS BARS

L’Àrea de Festes de l’Ajuntament de Tossa de Mar, ha preparant les següents Bases de participació pel que fa al Festival de Rumba i Música Catalana de Tossa de Mar d’enguany.

Bases de participació:

1. Data i horaris.
La data de celebració d’aquest esdeveniment serà la tarda nit del divendres 17 i el dissabte 18 de juny de 2022.

2. Inscripció i termini d’inscripció. Cal presentar una instància general a l’Ajuntament de Tossa de Mar exposant les dades de cada establiment, confirmant els mesos d’obertura durant l’any i la voluntat de participar a l’esdeveniment del Festival de Rumba i Música Catalana de Tossa de Mar.
La instància general es podrà presentar fins el 31 de maig de 2022.

3. Establiments participants. Poden participar al Festival de Rumba i Música Catalana del 2022 tots aquells empresaris que tinguin el seu bar obert al públic a Tossa.
Hi haurà un màxim d’establiments participants segons la capacitat física de l’espai. Es prioritzarà el màxim de temps d’obertura al públic del bar durant l’any.

4. Música. Es prohibeix posar música a l’estand ja que hi ha un programa musical confeccionat al detall per l’esdeveniment.

5. Gots. Els gots utilitzats a l’esdeveniment seran els indicats per l’Àrea de Festes de l’Ajuntament de Tossa de Mar.

6. Venda d’alcohol. No es permet vendre alcohol a menors d’edat. Si l’Organització detecta que s’incompleix aquesta norma, pot ser motiu d’expulsió immediata de l’esdeveniment.

7. Preu mínim begudes. El conjunt de Bars participants que ofereixen begudes, pactaran el preu mínim dels mateixos que s’oferiran durant l’esdeveniment.

8. Taxa de participació. 100€ per establiment.

9. Pagament de la taxa. L’Àrea de Festes de l’Ajuntament de Tossa comunicarà els terminis per fer efectiu el pagament d’aquesta taxa al número de compte de l’Ajuntament. Si no es fa efectiu el pagament en el termini indicat per l’Àrea de Festes, quedarà exclòs de participar a l’any posterior.

10. Empreses col·laboradores. L’Àrea de Festes, seguint la línia de foment de les col·laboracions entre empreses, farà saber als Bars participants si hi ha acords amb empreses de cerveses o d’altres a mode d’esponsor. En aquest cas, cada Bar haurà de seguir les instruccions de l’Àrea de Festes en relació als pactes acordats.

11. Material. Pel que fa al material, serà responsabilitat de cada Bar el material que utilitzi per a la realització de l’esdeveniment. En cap cas serà responsabilitzat de l’Ajuntament. La imatge serà important durant l’esdeveniment, ja que es tracta d’un festival a la Platja gran.
Cal fer menció, però, que el material que l’Ajuntament cedeixi per l’esdeveniment, es marcarà un horari fixe de recollida i entrega del mateix en coordinació amb la Brigada municipal.

12. Horari muntatge i desmuntatge. Cada bar serà responsable del seu muntatge. Es fixarà un horari amb el personal autoritzat per part de l’Ajuntament. Aquest horari es farà saber a tots els interessats amb antelació. En cap cas es podrà entrar al recinte fora de l’horari establert.

13. Incompliment. Qualsevol incompliment de les Bases podrà ser motiu d’expulsió immediata de l’esdeveniment.

14. Termini d’inscripcions. Es poden fer les inscripcions des d’avui mateix fins el 31 de maig de 2022.

15. Reunió de treball. L’Ajuntament podrà convocar una reunió per fixar la mecànica organitzativa del Festival de Rumba i Música Catalana de Tossa i els bars inscrits hauran de participar a la reunió de treball amb l’Àrea de Festes. La data de la reunió es farà saber amb antelació.

16. Document. El departament jurídic de l’Ajuntament de Tossa de Mar ha preparat un document, on tots els Bars participants al Festival de Rumba i Música Catalana de Tossa, hauran de signar conforme estan al corrent de totes les seves responsabilitats legals per participar a Barraques.

 

Us podeu descarregar aquestes bases aquí: BASES PARTICIPACIÓ BARS

 

 


Torna el gran format a la platja del Festival de Rumba i Música Catalana de Tossa!
Aviat més informació amb les bases de participació i tot el relatiu als artistes i ubicacions.

Reserva’t el cap de setmana del 17, 18 i 19 de juny!
T'esperem en aquesta 6a. edició (2022).

www.tossademar.cat/festivalderumba