ATENCIÓ PRESENCIAL: Cita prèvia al 972 340 100 per demanar hora per l'OAC (Oficina d'Atenció al Ciutadà) i també per demanar hora a l'ofincina de Can Ganga per tramitar els ajuts a famílies i empresaris.    ·    Informació provisional de les ajudes econòmiques de l'Ajuntament a les empreses de Tossa per la covid-19    ·    Informació provisional de les ajudes socials de l'Ajuntament a les famílies tossenques per la covid-19    ·   

Medi ambient Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Tossa de Mar

 

SOM BANDERA BLAVA. CUIDEM EL MEDI AMBIENT:

IMPORTANT: No llenceu les mascaretes i els guants al WC: feu-ho al contenidor de rebuig.

 

RECOMANACIONS PER A LES REVETLLES DE SANT JOAN I SANT PERE:
PLATGES / PLAYAS / BEACHES / PLAGES:
 

 

RESOLUCIÓ SLT/2073/2020: Estableix que no es pot fumar a l'espai públic, si no es pot garantir l'espai interpersonal de 2m. Degut a les mides de les nostres platges: No fumeu a la platja!!!

 

INFO (PDF/IMG) PLATGES / PLAYAS / BEACHES / PLAGES:

- ESP/CAT:  Document (PDF) Document (IMG)
- ENG/FRA:  Document (PDF) Document (IMG)

 

 

SUBVENCIONS ESPECÍFIQUES


SUBVENCIÓ de la Generalitat per a la retirada de l'amiant
https://web.gencat.cat/ca/actualitat/detall/Obert-el-termini-per-demanar-ajut-retirada-amiant

Qui ho pot demanar?
Les persones propietàries dels edificis, ja siguin persones físiques o jurídiques, públiques o privades, i les comunitats de veïns i veïnes. Fins al 30 de novembre de 2020.

Condicions 

Import de l'ajut 
És del 100% de les factures presentades, amb un màxim de 1.000 euros per tona. Inclou la manipulació, la retirada, el transport, la gestió i el tractament amb les empreses autoritzades. 

Com se sol·licita?
Només es pot demanar per internet: https://web.gencat.cat/ca/actualitat/detall/Obert-el-termini-per-demanar-ajut-retirada-amiant