ABANS de venir a l'Ajuntament, podeu demanar CITA PRÈVIA i evitareu esperes innecesàries. Truqueu al 972340100 o a la seu electrònica.
Ajuda a Ucraïna   Coronavirus   IGUALTAT   Agenda  

Alertes i activitats Festes i tradicions

Run4festival: afectació a la mobilitatRestriccions a la mobilitat degut a cursa esportiva: diumenge, 15 de maig de 2022

DIUMENGE 15 DE MAIG DE 2022

La Policia local informa:

Tal i com s’està fent cada any, l’Ajuntament de Tossa de Mar en col·laboració amb altres entitats esportives celebren diverses proves amb certa repercussió al nostre municipi.

En aquesta ocasió el proper dia 16 de Maig es té previst disputar la Festival Run 5Km,10Km, Mitja Marató i Marató.

 

TOSSA, Centre de la vila:

Remarcar que el recorregut de la prova s’inicia al Passeig de Mar a les 9:00 hores, passant per diversos carrers de població per continuar la prova per la GI-681 direcció Llagostera i GI-682 direcció Sant Feliu, carretera per on transcorre gran part de l’itinerari, finalitzant al Passeig de Mar després de passar pels carrers de vianants sobre les 15:00 hores, motiu pel qual la zona del Passeig del Mar i Casc antic, restarà tancada al trànsit a partir de les 6:00 fins a les 15:00 hores.

Així mateix, es veuran afectats per prohibicions d’estacionament alguns carrers per els quals passen la prova esportiva. És important que estiguin atents a la senyalització provisional i a les indicacions dels agents.

 

Carreteres:
La GI-681 direcció Llagostera restarà tallada de 08:30h a 10:00h i la GI-682 direcció Sant Feliu restarà tallada de 09:00h a 15:00h en el PK 41.

Atès que aquest any es realitza la distància de Marató, la carretera de Sant Grau, Sant Feliu i l’entrada de la Cala Salions, restarà tallat fins les 15:00h, PK 41 de la GI-682 (Carretera Sant Feliu).

 

Més informació:

Adjuntem el link del nostre Facebook per si volen tenir més informació:
https://www.facebook.com/policia.localtossa/

Informació del Run Festival Tossa:
http://runfestivaltossa.com/