ATENCIÓ PRESENCIAL: Cita prèvia al 972 340 100 per demanar hora per l'OAC (Oficina d'Atenció al Ciutadà) i 972 34 09 05 per informació al lloguer a la Casa de Cultura. Horari: de dilluns a divendres, de 9 a 14h.    ·    Informació provisional de les ajudes econòmiques de l'Ajuntament a les empreses de Tossa per la covid-19    ·    Informació provisional de les ajudes socials de l'Ajuntament a les famílies tossenques per la covid-19    ·   

Alertes i activitats Festes i tradicions

Danys Llevantada Gener 2020

Per fer front als danys provocats per la llevantada d'aquest gener l'Ajuntament ha creat una bústia electrònica i ha donat instruccions a l'Àrea de Registre (planta baixa) perquè es puguin recollir les reclamacions que s'hagin de fer.


REUNIÓ INFORMATIVA:

Avui dijous 23 de gener, a les 20h, a la Sala de Plens de l'Ajuntament antic (C/ Església, 4): reunió informativa per al tos els afectats per la llevantadaPLE EXTRAORDINARI:

Avui dijous 23 de gener, a les 21h, a la Sala de Plens de l'Ajuntament antic (c/ Església, 4) s'ha convocat un ple extraordinari d'urgència per tractar aquest tema.RECLAMACIONS:

Es demana que les instàncies que es presentin al registre d'entrada de l'Ajuntament hi constin el màxim de dades possibles:
- Dades de l'interessat (nom, contacte)
- Dades de l'empresa (titular, ubicació, contacte)
- Dades de l'assegurança
- Una primera valoració

S'ha creat també una bústia electrònica: danysllevantadagener@tossademar.org

Us anirem informant de més novetats i més instruccions.

Moltes gràcies.