Sorteig membres de meses electorals (Parlament Europeu, 9 de juny de 2024): feu clic aquí per saber si has estat escollit.    ·    Servei de CITA PRÈVIA: evitareu esperes innecesàries. Truqueu al 972340100 o a la seu electrònica.    ·    Alertes de productes cosmètics: Feu clic aquí per llegir-la
Igualtat   Agenda   Parlament 2024   Europees 2024  

Alertes i activitats Festes i tradicions

Dia Mundial de la fibromiàlgiaDia mundial de la fibromiàlgia i de les síndromes de sensibilització central

L'Ajuntament de Tossa de Mar s'adhereix a la campanya de sensibilitació del 12 de maig que se celebra el Dia Mundial de la fibromiàlgia i de les síndromes de sensibilització central.

La campanya consisteix en il·luminar un indret de blau fosc a fi de donar visibilitat a les malalties i teixir una gran xarxa blava de solidaritat amb les persones afectades.

L'any passat, més de 100 municipis i institucions de les 41 comarques, de la Vall d'Aran, de les Balears i d'Andorra van col·laborar amb la campanya, contribuint a donar visibilitat a les malalties, fent sentir el seu suport als seus ciutadans i ciutadanes afectats, i teixint una xarxa de solidaritat en el país.

Podeu veure el llistat d'adhesions a la campanya de 2022 en aquest enllaç: https://www.fibromialgia.cat/cat/DiaMundial.htm#CatalunyadeBlau2022

Enguany s'il·luminarà de blau fosc la façana del Museu municipal de Tossa de Mar, a la Vila Vella, en la commemoració del Dia Mundial de la Fibromiàlgia i la Síndrome de Fatiga Crònica/EM, i d'altres síndromes de sensibilització central (SQM i EHS).