La nostra seu electrònica ja disposa del certificat de lloc web segur. Treballem per a vosaltres!
Sorteig membres de meses electorals (Parlament de Catalunya, 12 de maig de 2024): feu clic aquí per saber si has estat escollit.    ·    Info Casal d'Estiu Jove: feu clic aquí.    ·    Info Casal d'Estiu Infantil (DIVERSPORT): feu clic aquí.    ·    Servei de CITA PRÈVIA: evitareu esperes innecesàries. Truqueu al 972340100 o a la seu electrònica.    ·    Alertes de productes cosmètics: Feu clic aquí per llegir-la
Igualtat   Agenda   Parlament 2024   Europees 2024  

Notícies Comunicats

Canvis en la mobilitat del nucli anticReducció del trànsit al nucli antic i eliminació dels punts amb més accidents de la població

L’Ajuntament obrirà a partir de dimecres 7 de juliol el trànsit del carrer nou de sortida del nucli antic que connecta Joan Barber i Coris amb carrer Vil·la Romana, el que passa per sota la Torre de Can Magí i la part posterior de l'hotel Neptuno, direcció cap a la vil·la Romana.

Aquesta setmana es fa l'obertura del carrer per poder anar integrant aquest nou vial a l'ús rutinari de tots els veïns.

Durant la setmana, s’han introduït canvis en el sentit de circulació dels carrers que han de donar servei de sortida del nucli antic en direcció cap aquest nou vial.

La setmana vinent es modificarà l'Avinguda Pelegrí a sentit únic, amb una petita modificació del paviment. Aquest pas serà el definitiu per definir la circulació de tota aquesta zona.

Els motius d'aquesta proposta són la reducció del trànsit al nucli antic i eliminar un dels punts amb més accidents de la població.

A continuació, exposem els plànols de la nova proposta de circulació:

 
 

Ajuntament de Tossa de Mar
Regidoria de Mobilitat

 

Etiquetes