La nostra seu electrònica ja disposa del certificat de lloc web segur. Treballem per a vosaltres!
Sorteig membres de meses electorals (Parlament de Catalunya, 12 de maig de 2024): feu clic aquí per saber si has estat escollit.    ·    Info Casal d'Estiu Jove: feu clic aquí.    ·    Info Casal d'Estiu Infantil (DIVERSPORT): feu clic aquí.    ·    Servei de CITA PRÈVIA: evitareu esperes innecesàries. Truqueu al 972340100 o a la seu electrònica.    ·    Alertes de productes cosmètics: Feu clic aquí per llegir-la
Igualtat   Agenda   Parlament 2024   Europees 2024  

Notícies Notes de premsa

Gran èxit del primer concert del cicle “Nits a dalt de Vila” de Tossa• Cal recordar que el festival es realitza els dissabtes de setembre a partir de les 22:00h a la Vila Vella i és amb entrada lliure

Tossa de Mar, 04 de setembre de 2023.- L’Ajuntament de Tossa ha estrenat amb gran èxit el cicle de concerts “Nits a dalt de Vila” amb la rumba flamenca de Toni Cayena. La regidora de Festes, Ana Abellan, agraeix el suport rebut per l’inici del cicle i encoratja a tothom a assistir aquest dissabte al tribut que es farà a “El Canto del Loco” amb Encanto del Loco.

“Dalt de Vila”, és, -per a qui no ho sàpiga-, una expressió genuïnament tossenca per referir-se a la Vila Vella: l’únic recinte emmurallat arran de mar que es conserva dempeus d’ençà de l’època medieval a Catalunya. La vila es va expandir fora muralles a partir del s. XVI i, amb el temps i fins avui, anar a la Vila Vella es va convertir pels tossencs i tossenques en anar a “dalt de Vila”. Ara, la Vila Vella és una de les imatges més emblemàtiques de la Costa Brava, però per la gent de Tossa és continuar anant a dalt de vila.

Les actuacions musicals es duen a terme a l’antiga Església de Sant Vicenç, veritable amfiteatre damunt la Mediterrània. L’entorn històric i l’espectacular escenari que representa l’Església de la Vila Vella la converteixen en l’espai ideal on gaudir d’un bon espectacle.

El Festival “Nits a dalt de Vila” és un festival de petit format, sense estridències i de qualitat. Cal dir que s’ha escollit el nom de Festival “Nits a dalt de Vila”, perquè no condicioni la temàtica musical per a futures edicions. Enguany, es dedica a grups de tributs que homenatgen reconeguts artistes tant de l’àmbit nacional com internacional. S’ha procurat dissenyar un festival de caire festiu i animat, per passar una bona vetllada de dissabte a Tossa.

Amb la finalitat d’anar perfilant una temporada turística més llarga, “Nits a dalt de Vila” està pensat per fer-se durant aquest mes de setembre, un moment en el que ja no s’està en plena temporada alta, però el pes específic del visitant de proximitat és important.

La programació restant d’aquesta primera edició és la següent:

9 de setembre: Encanto del Loco, tribut a “El Canto del Loco”.

16 de setembre: Ben endins, tribut a “Sopa de Cabra”.

23 de setembre: Coldday, tribut a Coldplay.

30 de setembre: Akelarre, versions amb empoderament màgic.

Totes les actuacions es faran a les 22:00 h, exceptuant l’actuació d’Akelarre que es farà a les 22:30 h. Totes amb entrada lliure.

Etiquetes