La nostra seu electrònica ja disposa del certificat de lloc web segur. Treballem per a vosaltres!
Sorteig membres de meses electorals (Parlament de Catalunya, 12 de maig de 2024): feu clic aquí per saber si has estat escollit.    ·    Info Casal d'Estiu Jove: feu clic aquí.    ·    Info Casal d'Estiu Infantil (DIVERSPORT): feu clic aquí.    ·    Servei de CITA PRÈVIA: evitareu esperes innecesàries. Truqueu al 972340100 o a la seu electrònica.    ·    Alertes de productes cosmètics: Feu clic aquí per llegir-la
Igualtat   Agenda   Parlament 2024   Europees 2024  

Notícies Notes de premsa

La postal de Nadal d’enguany de la residència Túrsia, guanyadora de diversos premis• Ha esdevingut la més popular en el concurs de l’Associació Catalana de Recursos Assistencials (ACRA) • A més, també ha guanyat el concurs de Mútua Terrassa i romandrà penjada a la façana de l’hospital universitari d’aquesta entitat durant les festes nadalenques

Tossa de Mar, 18 de desembre de 2023.- La postal de Nadal d’enguany de la residència i centre de dia per a gent gran Túrsia ha esdevingut la guanyadora en la categoria de “votació més popular” en el 22è concurs de postals nadalenques de l’Associació Catalana de Recursos Assitencials (ACRA). A més, també ha guanyat el tradicional concurs de l’Àmbit Sociosanitari de Mútua Terrassa, fet que convertirà la postal en la felicitació institucional de Nadal d’enguany de l’entitat i que li permetrà romandre penjada a la façana de l’hospital universitari d’aquesta entitat durant les festes nadalenques.

Sota el títol “Gent Gran, Gent Artista”, el concurs de l’ACRA va aconseguir aplegar un total de 309 nadales i la de la residència Túrsia ha estat premiada en la categoria de “més popular”. En aquest sentit, ha obtingut prop de 900 vots -concretament 896-, xifra que l’ha fet mereixedora d’aquest reconeixement.

D’altra banda, pel que fa al concurs de Mútua de Terrassa, per 21è any consecutiu, l’Àmbit Sociosanitari de Mútua Terrassa va celebrar el tradicional concurs de postals de Nadal, una iniciativa mitjançant la qual es premien les postals nadalenques realitzades pels usuaris dels diferents centres de dia i residències de Gent Gran, de Salut Mental i de Diversitat Intel·lectual gestionades per la Fundació Vallparadís de Mútua Terrassa. La residència de Tossa ha resultat la guanyadora d’aquesta 21ª edició amb la postal “El niu”, batejada així pels usuaris gràcies a un niu daurat en l'arbre de Nadal, en comptes d'estrella tradicional. Aquest niu simbolitza una llar acollidora que desitgen tenir totes les persones.

I és que més d’una vintena de persones, entre familiars i residents, van contribuir a donar forma a la postal guanyadora en el marc d’un taller promogut per la direcció del centre i l’arterapeuta de la residència Túrsia. El procés creatiu va ser molt participatiu i l’únic requisit que es va donar va ser "taques i colors del Nadal". Tothom va pintar emprant diferents elements com esponges, pinzells, fils, cotonets... i de cada obra es van escollir petites parts representatives que són les que han esdevingut l'arbre de Nadal final. La imatge guardonada doncs és fruit del treball col·laboratiu i un bon exemple que, sovint, “el tot és la suma de les parts”.