DOL OFICIAL PER LES VÍCTIMES DE LA COVID-19 (DEL 27/MAIG AL 06/JUNY)
Data final de l'Estat d'alarma: 21 de juny    ·    Desconfinament progessiu: Fase 2    ·    Nou horari del CAP: de 8 a 20h de dilluns a divendres i de 8 a 15h el cap de setmana    ·    ATENCIÓ PRESENCIAL: Cita prèvia al 972 340 100 per demanar hora per l'OAC (Oficina d'Atenció al Ciutadà) i 972 34 09 05 per informació al lloguer a la Casa de Cultura. Horari: de dilluns a divendres, de 9 a 14h.    ·    Informació provisional de les ajudes econòmiques de l'Ajuntament a les empreses de Tossa per la covid-19    ·    Informació provisional de les ajudes socials de l'Ajuntament a les famílies tossenques per la covid-19    ·    Informació municipal sobre el Coronavirus    ·    Truqueu a la policia local en cas d'emergència: 972 34 01 35 (les 24h)    ·    El canal de Salut de la Generalitat informa sobre el Coronavirus

Notícies Comunicats

PLA D'ACTUACIÓ DE MESURES PER FER FRONT A LA CRISI DEL COVID-19L'equip de govern presenta la primera proposta per fer front a la crisi originada

L'equip de govern presenta la primera proposta per fer front a la crisi originada pel Covid-19, des de l'inici de la crisi que treballem en aquest Pla d'Actuació. 

Aquesta proposta no és la definitiva, cal recordar que les administracions com la Diputació de Girona, Consell Comarcal, Generalitat de Catalunya i Gobierno de España, estan publicant accions que de ben segur podrem aplicar a la nostra vila en benefici de tots els veïns i les seves empreses. 


Paral·lelament a aquestes accions, hem mantingut setmanalment reunions, amb format autoritzat, amb diferents veïns de la població, per recollir tots els dubtes o aportacions que ens fan arribar i poder-los anar solucionant o introduint dins d'aquest Pla d'Actuació. 


El mateix hem fet amb el sector empresarial, sabem el període l'angoixa i incertesa que estan passant i igualment que amb les reunions dels veïns, tots els dubtes o aportacions que ens fan arribar intentarem que quedin solucionades o introduïdes dins del Pla d'Actuació.


PLA D'ACTUACIÓ DE MESURES PER FER FRONT A LA CRISI DEL COVID-19.

1.- Modificar el calendari de cobraments dels TRIBUTS delegats a XALOC (Diputació de Girona).
Des de ahir tenim l’acord de l’Organ Rector per emplaçar el període d'abonament i poder ampliar els fraccionaments.

2.- Modificar el calendari dels cobraments de les taxes de Ocupació de Via Pública i Mercat municipal del dijous.

3.- Modifica el calendari de la taxa de cementiri a final d'any.

4.- Subvencionar l'IBI tal com contempla la Base 31 al seu aparat 31.2 del BEP del pressupost 2020.
Crear una base amb els requeriments per accedir a la subvenció tant els particulars com les empreses.
Des d'intervenció s'està estudiant la quantitat de reducció d'ingressos.

5.- Ajustar la taxa d'escombraries per indústria, comerç i hostaleria, descomptant les setmanes del decret d'Alarma.

6.- Ajustar la taxa OVP, descomptant les setmanes del decret d'alarma.

7.- Ajustar la taxa de Mercat Municipal, descomptant les setmanes del decret d'alarma.


8.- Subvencionar la Llar d'Infants.

9.- Subvencionar el Casal d'Estiu i el menjador.

10.- Subvencionar la compra de llibres escolars, tant de l'escola, com de l'IES.

11.- Subvencionar la compra de material escolar.

12.- Ampliar la subvenció del menjador escolar seguint els criteris de benestar, donarem més cobertura que la que proporciona la Generalitat de Catalunya.

13.- Creació d'una Oficina Municipal del COVID-19 , per donar suport a tots els veïns per la crisi i tramitar totes les ajudes i subvencions.

14.- Creació del Punt COVID-19, focalitzat a empreses i autònoms, creiem que la complexitat de l'arrencada mereix una oficina de suport directe al sector empresarial de Tossa.

15.- Ampliació de les cobertures del banc d'aliments, realitzant més entregues de producte fresc i ampliant els criteris de admisió treballant amb Benestar Social i col·laborant amb altres entitats com Càritas i Creu Roja.

16.- Reducció de les inversions (capítol 6), per millorar partides necessàries per fer front al temporal Glòria i pel COVID-19Atentament,
L'Equip de Govern de l'Ajuntament de Tossa de Mar