ATENCIÓ PRESENCIAL: Cita prèvia al 972 340 100 per demanar hora per l'OAC (Oficina d'Atenció al Ciutadà) i també per demanar hora a l'ofincina de Can Ganga per tramitar els ajuts a famílies i empresaris.    ·    Informació provisional de les ajudes econòmiques de l'Ajuntament a les empreses de Tossa per la covid-19    ·    Informació provisional de les ajudes socials de l'Ajuntament a les famílies tossenques per la covid-19    ·   

Notícies Notes de premsa

Un pilot de Tossa ha quedat tercer del món d’Enduro amb la selecció espanyola· Adrià Sánchez Botella és l’actual campió d’Espanya d’Enduro a la categoria Júnior 125 cc

Tossa de Mar, 18 de novembre de 2019.- El pilot de Tossa, Adrià Sánchez Botella, ha assolit la tercera plaça per equips amb Espanya a la categoria Club del campionat ISDE d’Enduro celebrat aquesta setmana a Portugal.

 

Aquest campionat, de sis dies de durada, està considerat com les olimpíades de l'Enduro, on participen més de 650 pilots dels cinc continents en diferents categories.

 

Espanya ha aconseguit la tercera plaça en la categoria Club, per darrera de l'equip EEUU i França, i en la que hi participaven 125 equips.

 

Cal recordar que Adrià Sánchez Botella és l’actual campió d'Espanya d'Enduro a la categoria Júnior 125 cc.

 

Des de l’Ajuntament de Tossa el felicitem per l’èxit aconseguit i desitgem que tingui molta sort en el futur.