La nostra seu electrònica ja disposa del certificat de lloc web segur. Treballem per a vosaltres!
Sorteig membres de meses electorals (Parlament de Catalunya, 12 de maig de 2024): feu clic aquí per saber si has estat escollit.    ·    Info Casal d'Estiu Jove: feu clic aquí.    ·    Info Casal d'Estiu Infantil (DIVERSPORT): feu clic aquí.    ·    Servei de CITA PRÈVIA: evitareu esperes innecesàries. Truqueu al 972340100 o a la seu electrònica.    ·    Alertes de productes cosmètics: Feu clic aquí per llegir-la
Igualtat   Agenda   Parlament 2024   Europees 2024  

Notícies Notes de premsa

Visita a Tossa del cònsul alemany

Avui ha visitat Tossa el cònsul general adjunt del consolat alemany a Barcelona, Patrick Heinz.
 
Heinz s'ha entrevistat amb l'alcalde i els regidors. Han tractat temes relatius a les relacions històriques del municipi amb el turisme alemany, sobre les possibilitats d'agermanament i altres possibles col.laboracions. Heinz ha rebut també una petita representació dels seixanta tossencs i tossenques amb nacionalitat alemanya.
 
El cònsul general adjunt ha rebut l'obsequi de productes de Tossa i un skyline del municipi. Tanmateix, ell ha obsequiat al municipi amb una tassa amb alguns dels monuments més representatius d'Alemanya.
 
Finalment, Heinz ha signat el Llibre d'Honor del municipi en el que ha mostrat el seu agraïment per la recepció que se li ha ofert i ha expressat la seva confiança en futures col.laboracions.

Etiquetes