COVID-19: noves mesures fins al 10 de desembre      ·    ABANS de venir a l'Ajuntament, millor demaneu CITA PRÈVIA. Truqueu al 972340100 o a la seu electrònica.
Certificat COVID UE · Info coronavirus · IGUALTAT

Medi ambient Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Tossa de Mar

TOSSA FOMENTA EL RECICLATE DEL VIDRE:

L'Ajuntament de Tossa de Mar promociona aquest estiu a la seva ciutadania i visitants la necessitat de reciclar el vidre.
Més informació sobre la campanya: www.banderaverde.es #MovimientoBanderasVerdes

 Veure el cartell en format A4

 

TEMPORADA DE PLATJA 2021 (A partir de Setmana Santa):

L’Ajuntament de Tossa de Mar ha avançat la prohibició d'entrar a la platja amb animals de companyia al 26 de març⛔

 

ESTAT DE LES PLATGES

Consulteu l'estat de les platges amb el VISOR DE LES PLATGES aquí

 

Criteris per a l’obertura i ús de les platges i zones de bany (informació per a professionals)

Poden procedir a l’obertura les zones de bany que tenen una classificació de qualitat de l’aigua Excel·lent, Bona o Suficient, d’acord amb la classificació de 2020, en base a les disposicions establertes en el Reial Decret 1341/2007, d’11 de octubre, sobre la gestió de la qualitat de las aigües de bany.

En tot cas cal complir amb el que disposa el Reial Decret 1341/2007, d’11 de octubre, sobre la gestió de la qualitat de les aigües de bany.

Podeu veure tota la normativa aquí.

 

Criteris per a l’obertura i funcionament de les piscines (informació per a professionals)

Els gestors de les piscines han de comunicar a l’ajuntament corresponent la data d’obertura de les instal·lacions, d’acord amb el que preveu el Decret 95/2000, de 22 de febrer, pel qual s’estableixen les normes sanitàries aplicables a les piscines d’ús públic.

Així mateix han de procedir a efectuar una revisió dels espais per tal d’adequar-los a les mesures establertes. Cal que es prenguin mesures de les distàncies interpersonals a respectar en funció de les activitats que es desenvolupin als diferents espais i indicar els aforaments màxims i les condicions a tenir en compte. Caldrà adequar els horaris i activitats que s’oferiran a la població i en faran difusió, juntament amb les noves condicions d’inscripció i sol·licituds d’ús, tant individuals com de grup. Cal revisar també que en els espais tancats es garanteixin les condicions de ventilació establertes.

Podeu veure tota la normativa aquí.