Sorteig membres de meses electorals (Parlament Europeu, 9 de juny de 2024): feu clic aquí per saber si has estat escollit.    ·    Servei de CITA PRÈVIA: evitareu esperes innecesàries. Truqueu al 972340100 o a la seu electrònica.    ·    Alertes de productes cosmètics: Feu clic aquí per llegir-la
Igualtat   Agenda   Parlament 2024   Europees 2024  

Notícies Notes de premsa

A punt la Gran Rua de la Ressaca del Carnaval de Tossa• Hi desfilaran 906 persones de 21 colles de Tossa, Lloret, Santa Cristina d’Aro, Olot, Mollet del Vallès, Barcelona, Sant Pere de Vilamajor, Salt, Pineda, Palafolls i Montcada i Reixach • Prop de 300 persones de 10 colles diferents ballaran en el “Sambòdrom”

Tossa de Mar, 02 de març de 2023.- El Carnaval de la Costa Brava Sud arriba aquest cap de setmana a la recta final amb la ja famosa “Ressaca del Carnaval” de Tossa. Així, demà divendres es portarà a terme una nova edició del sopar de Carnaval al Pavelló Municipal d’Esports. Aquesta activitat va nèixer de la voluntat que entre les colles de Carnaval creïn vincles entre elles i, a més, puguin passar una bona estona totes plegades la vigília de la rua de Tossa.

Tanmateix, dissabte, a partir de les 16:30h, es farà la Gran Rua de la “Ressaca del Carnaval”, amb sortida a la Rambla Joan Maragall, passant per Av. Ferran Agulló, Av. Catalunya i acabant davant del parc de bombers, on es realitzarà un ball de 3 minuts. Tot seguit, es realitzarà el concurs de coreografia en el pavelló d’esports, el popular “Sambòdrom”, únic a la Costa Brava. I posteriorment un fi de festa a l’alçada de l’esdeveniment amb l’entrega de tots els premis.

 

Precisament, pel que fa als premis, enguany es destinaran prop d’11.000 euros repartits en totes les categories (carrosses, comparses, escolar, grup i individual); també en la categoria “local” de carrosses, comparses, grup i individual; i en els premis especials a la millor carrossa en totes les categories i a les millors disfresses en totes les categories. A més, l’organització es reserva el dret a concedir premis especials segons el seu criteri. A banda, en el “Sambòdrom”, hi haurà un únic premi valorat en 400 euros.

 

A la rua de Tossa d’enguany hi ha inscrites 21 colles, entre carrosses, comparses, escolars, grups i individuals; i hi desfilaran 906 persones de Tossa, Lloret, Santa Cristina d’Aro, Olot, Mollet del Vallès, Barcelona, Sant Pere de Vilamajor, Salt, Pineda, Palafolls i Montcada i Reixach.

Pel que fa al “Sambòdrom”, hi ballaran 294 persones de 10 colles diferents.

 

La regidora de Festes, Andrea Nadal, afirma que “tenim moltes ganes de viure la Ressaca del Carnaval 2023. Hi ha molta il·lusió i esperem que tant veïns i veïnes com visitants la gaudeixin. Que hi desfilin prop de 1.000 persones és un gran èxit. Nadal recorda a més que “enguany, es recuperarà l’edició d’estiu de la rua”.

 

Cal recordar que els Ajuntaments de Blanes, Lloret i Tossa han impulsat un any més el Carnaval de la Costa Brava Sud, que pretén promocionar conjuntament els seus carnavals i, en especial, les desfilades de carrosses i comparses.

 

Així mateix, destacar també que s’ha organitzat per desè any la campanya gastronòmica “El Carnaval i la Cuina del Bacallà”, que es portarà a terme fins el 10 d’abril.

Etiquetes