Registre Civil de Tossa de Mar: OBERT PARCIALMENT    ·    Servei de CITA PRÈVIA: evitareu esperes innecesàries. Truqueu al 972340100 o a la seu electrònica.    ·    Alertes de productes cosmètics: Feu clic aquí per llegir-la
Igualtat   Agenda   Parlament 2024   Europees 2024  

Notícies Notes de premsa

Arriba el Festival de Rumba i Música Catalana 2024 de TossaEs portarà a terme el cap de setmana del 21 , 22 i 23 de juny en diverses localitzacions del municipi, com la Platja Gran, la Plaça d’Espanya, el Cinema Montserrat o la Plaça de l’Església

Tossa de Mar, 13 de juny de 2024.- L’Ajuntament de Tossa organitza el VIII Festival de Rumba i Música Catalana, que es celebrarà els dies 21, 22 i 23 de juny. Enguany també es portarà a terme en diverses localitzacions del municipi, com la Platja Gran, la Plaça d’Espanya, el Cinema Montserrat o la Plaça de l’Església. Totes les activitats són gratuïtes, fet que diferencia clarament aquest festival de la resta de festivals de la Costa Brava.

 Així, el primer dels dies serà el divendres 21 de juny a la Platja Gran. S’iniciarà a les 19:30h amb l’obertura del festival, de les barraques i amb música ambiental. La primera de les actuacions tindrà lloc a partir de les 20:00h. amb “Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic”. A partir de les 22:00h. actuaran les caps de cartell de divendres “Maruja Limón”; i a partir de les 23:30h. hi haurà l’actuació de “Coco”, amb els seus ritmes llatins i ganes de festa.

 El dissabte 22 de juny, a partir de les 18:00h, el festival es traslladarà al Cinema Montserrat amb la presentació i projecció del film “El Rei Peret”. Posteriorment, ja a la Platja Gran, es farà l’obertura de les barraques i la primera actuació a partir de les 20:00h. amb “Toni Cayena & The Caymanband”. A partir de les 22:00h. actuarà, en la seva gira de comiat, el cap de cartell de dissabte “Gertrudis”; i un cop finalitzat el concert, hi haurà sessió de dj amb Mon Dj.

 I finalment diumenge 23 de juny, el festival es traslladarà a la Plaça de l’Església a les 12:00h. amb el concert de “Acorde de tí”, que oferirà un repertori farcit de versions dels clàssics de la rumba.

 Cal recordar també que, durant tot el cap de setmana, hi haurà la fira del disc de vinil a la Plaça d’Espanya de 10:00h. a 20:00h.

 La regidora de Festes, Ana Abellán, destaca que “enguany, a banda de comptar amb grans grups dins del món de la rumba i també grups catalans consolidats, m’agradaria destacar especialment la presentació i projecció que es farà del film “El Rei Peret”. Ens fa molta il·lusió ser el primer municipi on es veurà aquest film en pantalla gran dedicat al rei de la rumba catalana. Hi assistirà tot l’equip de direcció i producció”. Finalment, Abellán conclou que “el festival de rumba i música catalana de Tossa és un festival de referència, diferent i únic. Us convidem a gaudir del festival i de Tossa un cop més. Agraïm a tots els col·laboradors que han volgut participar en aquesta edició del festival”.

 

Etiquetes