Servei de CITA PRÈVIA: evitareu esperes innecesàries. Truqueu al 972340100 o a la seu electrònica.    ·    Alertes de productes cosmètics: Feu clic aquí per llegir-la
Igualtat   Agenda   Parlament 2024   Europees 2024  

Notícies Notes de premsa

Comunicat oficial de l'Ajuntament de Tossa

L'Ajuntament de Tossa de Mar, a instància de la Prefectura de la Policia Local de Tossa i en base a unes imatges aportades per un ciutadà, ha obert un expedient disciplinari a sis agents de la Policia Local per tal de determinar les possibles responsabilitats en relació a una actuació policial portada a terme el passat mes de juliol.

Aquest expedient disciplinari el portaran a terme un Instructor i un Secretari assignats per la Direcció General de Coordinació de les Policies Locals (Departament d'Interior de la Generalitat).

De moment i donada la gravetat dels fets, el propi Instructor de l'expedient ha posat a disposició de l'Autoritat Judicial competent el material visual de l'actuació.

Tant des de l'Ajuntament com des de la Policia Local lamentem aquesta situació  i confiem plenament en la tasca de la Justícia i esperem que es resolgui el més aviat possible.