La nostra seu electrònica ja disposa del certificat de lloc web segur. Treballem per a vosaltres!
Sorteig membres de meses electorals (Parlament de Catalunya, 12 de maig de 2024): feu clic aquí per saber si has estat escollit.    ·    Info Casal d'Estiu Jove: feu clic aquí.    ·    Info Casal d'Estiu Infantil (DIVERSPORT): feu clic aquí.    ·    Servei de CITA PRÈVIA: evitareu esperes innecesàries. Truqueu al 972340100 o a la seu electrònica.    ·    Alertes de productes cosmètics: Feu clic aquí per llegir-la
Igualtat   Agenda   Parlament 2024   Europees 2024  

Notícies Comunicats

Decret de serveis mínims a la llar d'infants per celebració de vagaInformació per a la ciutadania

Havent-se convocat per al dia 30 de març una vaga que afectarà a la Llar d’Infants, és necessari l'establiment dels serveis mínims imprescindibles per al funcionament del serveis municipal, mantenint l'adequada proporcionalitat entre l'interès general de la comunitat i el dret de vaga dels treballadors.

El Departament d’Empresa i Treball ha dictat els serveis mínims per a la vaga: «En el cas dels centres d’educació especial i les llars d’infants, com que són col·lectius que necessiten més atenció, s’estableixen uns serveis mínims del 50 %.»

Del total del la plantilla de la Llar d’Infants, es decreta el servei mínim de les 5 educadores, la qual representen el 50%.

L'Ajuntament de Tossa de Mar acorda el decret de determinació de serveis mínims per celebració de vaga a la llar d'infants i aprova els serveis mínims que, amb la finalitat de garantir el funcionament dels serveis essencials a la Llar d’Infants, hauran de regir durant la jornada de vaga convocada per els sindicats d’Educació per al dia 30 de març de 2022 a la qual estan cridats a participar els treballadors i els empleats públics de totes les Administracions Públiques i Organismes d'elles dependents.

 

Etiquetes