Estem renovant el certificat de web segura de la seu electrònica: sortirà un advertiment de lloc web no segur entretant. Disculpeu les molèsties.
Sorteig membres de meses electorals (Parlament de Catalunya, 12 de maig de 2024): feu clic aquí per saber si has estat escollit.    ·    Info Casal d'Estiu Jove: feu clic aquí.    ·    Info Casal d'Estiu Infantil (DIVERSPORT): feu clic aquí.    ·    Servei de CITA PRÈVIA: evitareu esperes innecesàries. Truqueu al 972340100 o a la seu electrònica.    ·    Alertes de productes cosmètics: Feu clic aquí per llegir-la
Igualtat   Agenda   Parlament 2024   Europees 2024  

Notícies Notes de premsa

Desembre actiu a Tossa· Ajuntament i diversos col·lectius han organitzat un seguit d’activitats per reactivar la població en temporada baixa · Destaca el popular Pessebre Vivent o la Fira de Nadal

Tossa de Mar, 14 de desembre de 2021.- L’Ajuntament de Tossa i diversos col·lectius de la població han organitzat un seguit d’activitats aquest mes de desembre per a reactivar la població en temporada baixa. D’entre totes les activitats, destaca el popular Pessebre Vivent a la Vila Vella (18 i 19 de desembre) o el segon cap de setmana de la Fira de Nadal (18 i 19 de desembre) davant de mar.

 

L’alcalde Ramon Gascons anima als sectors de la restauració i comerç a mantenir oberts els establiments perquè “ja el primer cap de setmana de la Fira de Nadal (4, 5 i 6 de desembre) va ser un èxit rotund, i aquest cap de setmana s’hi afegeixen altres activitats molt potents, com el Pessebre Vivent”.

 

I és que milers de persones es van apropar a Tossa el cap de setmana del 4, 5 i 6 de desembre per gaudir de la Fira de Nadal. La reunió de valoració de resultats mantinguda entre Unió de Botiguers i l’àrea de Promoció Econòmica va concloure que tant les activitats programades com els espais dissenyats pel comerç van complir i satisfer les expectatives dels visitants. A més, va provocar que la resta de negocis oberts de la població en surtissin beneficiats, com per exemple els restaurants.

 

Ara, aquest proper cap de setmana, a tot això caldrà afegir-hi, per exemple, una de les activitats estrella del Nadal a Tossa: el Pessebre Vivent de la Vila Vella organitzat per l’ASSOT. Es portarà a terme el dissabte i diumenge de 18:00h. a 21:00h. i s’hi espera la presència de centenars de persones.

 

A més, tant dissabte com diumenge, de 10:00h. a 20:00h. al Passeig Marítim i Passeig Mn. Cinto Verdaguer, s’hi farà el segon cap de setmana de la Fira de Nadal que, entre d’altres activitats, n’hi haurà una dissabte de solidària amb la Marató de TV3 a la Plaça d’Espanya a partir de les 16:30h. anomenada “Xurro sec i xurro sucat”, en la que es ballaran coreografies de les cançons de la Marató i es farà una xocolatada.

 

El regidor de Promoció Econòmica, Gregori Martínez, recorda que “la Fira de Nadal de Tossa és una fira dissenyada per ser gaudida per petits i grans, que suposa la primera fase d'un projecte que vol evolucionar cap a una fira nadalenca d'estil centre europeu, però amb el caràcter propi de Tossa i de la Costa Brava”. Martínez afegeix que la fira esdevé una peça important en el pla turístic municipal per avançar cap a la desestacionalització turística i és per això que s'han afegit elements musicals i d'oci considerats atractius turístics pels nostres visitants. Volem que gaudeixin d'una experiència plenament nadalenca a Tossa”.

 

Aquest setmana plena d’activitats a Tossa s’inicia dijous a les 18:30h. a l’edifici La Nau amb un taller formatiu sobre nutrició esportiva. Tanmateix, dissabte a les 19:00h es farà la pujada del pessebre a Cadiretes amb el centre excursionista. I, per acabar, diumenge també es farà a partir de les 11:00h una jornada de meditació a la Mar Menuda i el concert de l’Escola de Música al Cinema Montserrat.

 

Cal deixar clar que totes les activitats es portaran a terme amb el màxim respecte a les normatives sanitàries vigents.

 

Més informació a:

www.tossademar.cat

www.tossaempren.com

Etiquetes