La nostra seu electrònica ja disposa del certificat de lloc web segur. Treballem per a vosaltres!
Sorteig membres de meses electorals (Parlament de Catalunya, 12 de maig de 2024): feu clic aquí per saber si has estat escollit.    ·    Info Casal d'Estiu Jove: feu clic aquí.    ·    Info Casal d'Estiu Infantil (DIVERSPORT): feu clic aquí.    ·    Servei de CITA PRÈVIA: evitareu esperes innecesàries. Truqueu al 972340100 o a la seu electrònica.    ·    Alertes de productes cosmètics: Feu clic aquí per llegir-la
Igualtat   Agenda   Parlament 2024   Europees 2024  

Notícies Notes de premsa

El Bisbat de Girona acorda amb l’Ajuntament de Tossa la cessió de l’antic Casal Parroquial

Tossa de Mar, 29 d’abril de 2021.- L’Ajuntament de Tossa i el Bisbat de Girona han arribat a un acord per a la cessió de l’edifici La Concòrdia, més conegut com a Casal Parroquial, perquè sigui d’ús municipal durant com a mínim els propers 20 anys.

 

L’acord contempla que el Bisbat cedeix l’edifici gratuïtament per a ús cultural i social i que l’Ajuntament s’encarregarà d’adequar-lo i posar-lo al dia després d’un estudi estructural.

 

La intenció de l’àrea de Cultura és convertir-lo en un ateneu de gestió comunitària. La seva gestió anirà a càrrec de l’Associació Cultural Bocanegra, associació creada amb aquesta finalitat i oberta a tothom que hi vulgui participar. La regidora de Cultura, Anna Prieto, espera que “aquest sigui un projecte que ens faci créixer plegats tot reactivant el nucli antic de la població”.

Com a tret de sortida i per donar a conèixer aquest nou equipament, l’Àrea de Cultura ha programat un cicle d’activitats. La primera será la presentació del tercer disc de Pol Fuentes, Saturn Negre, un disc conceptual amb una acurada posada en escena i amb constants sorpreses dalt de l’escenari. L’espectacular qualitat dels músics que acompanyen Pol Fuentes, com el multi-instrumentista i productor Bernie Sànchez (Enric Montefusco, Joana Serrat, Mine!), Iban Rodríguez (C.E. Dharma, Mazoni, Rosa-Luxemburg), Oriol Francisco (Mendetz, Maria Rodés, The Handclappers) i Narcís Pujol (Doppler) auguren un gran espectacle.

Per donar compliment a totes les mesures de seguretat sanitàries dictades pel PROCICAT, la presentació de Saturn Negre es farà demà divendres 30 d’abril a partir de les 18:00h al Passeig Mossèn Cinto Verdaguer.

L’entrada és lliure i l’aforament limitat. Cal fer reserva prèvia a:

entrades-pol-fuentes.eventbrite.es

Etiquetes