Resultat del sorteig de les meses electorals (Eleccions 12 de maig)
Sorteig membres de meses electorals (Parlament de Catalunya, 12 de maig de 2024): feu clic aquí per saber si has estat escollit.    ·    Info Casal d'Estiu Jove: feu clic aquí.    ·    Info Casal d'Estiu Infantil (DIVERSPORT): feu clic aquí.    ·    Servei de CITA PRÈVIA: evitareu esperes innecesàries. Truqueu al 972340100 o a la seu electrònica.    ·    Alertes de productes cosmètics: Feu clic aquí per llegir-la
Igualtat   Agenda   Parlament 2024   Europees 2024  

Notícies Notes de premsa

Es constitueix la junta de seguiment dels fons europeus pels plans de sostenibilitat turística de Tossa• L’Ajuntament ja disposa de 836.563,03 euros pels projectes

Tossa de Mar, 22 de febrer de 2023.- Dijous passat es va portar a terme la "Constitución de la Junta de Seguimiento" dels fons europeus rebuts per l'Ajuntament de Tossa, dins dels “Planes de Sostenibilidad Turística en Destinos 2022”. A la reunió hi van assistir representants del Ministerio de Turismo (SETUR), de la Generalitat de Catalunya i de l'Ajuntament.

 

Aquest acte és clau pel futur en promoció i, com a destinació turística, permet importants actuacions a Tossa, com són la completa rehabilitació del Museu Municipal; l’arranjament del camí de ronda de Llorell a Morisca; els projectes d'il·luminació de la Vil·la Romana i Casa de Cultura; o les millores en la senyalització turística de quinze punts d'interés de Tossa i en el Museu de la Dona.

 

Destacar l'alt nivell d'implicació en el projecte, tant per part de l'Estat com de la Generalitat, ja que, dijous mateix, els serveis municipals van certificar que en el compte corrent obert recentment per aquest fons europeu ja es disposa d'un saldo a favor de l'Ajuntament de 836.563,03 €.

Etiquetes