Servei de CITA PRÈVIA: evitareu esperes innecesàries. Truqueu al 972340100 o a la seu electrònica.    ·    Alertes de productes cosmètics: Feu clic aquí per llegir-la
Igualtat   Agenda   Parlament 2024   Europees 2024  

Notícies Notes de premsa

Festival de Rumba i Música Catalana 2023 de TossaEs portarà a terme el cap de setmana del 9, 10 i 11 de juny en diverses localitzacions del municipi, com la Platja Gran, la Plaça de la Concòrdia i la Plaça de l’Església

Tossa de Mar, 30 de maig de 2023.- L’Ajuntament de Tossa organitza el VII Festival de Rumba i Música Catalana, que es celebrarà els dies 09, 10 i 11 de juny. Com l’any passat, es portarà a terme en diverses localitzacions del municipi, com la Platja Gran, la Plaça de la Concòrdia i la Plaça de l’Església.

Totes les activitats són gratuïtes, fet que diferencia clarament aquest festival de la resta de festivals de la Costa Brava.

Així, el primer dels dies serà el divendres 09 de juny a la Platja Gran. S’iniciarà a les 19:30h amb l’obertura del festival, de les barraques i amb música ambiental. La primera de les actuacions tindrà lloc a partir de les 20:00h. amb “El Rumbo”. A partir de les 22:00h. actuarà “Figa Flawas”; i a partir de les 23:30h. hi haurà els caps de cartell de divendres “Strombers”. Un cop finalitzat el concert, hi haurà sessió de DJ FoQ amb rumba i música catalana.

El dissabte 10 de juny, el festival continuarà a les 11:00h. a la Plaça de la Concòrdia amb un espectacle infantil de danses i animació a càrrec de “Bufanúvols”. Ja a la tarda, a partir de les 19:00h, el festival es traslladarà de nou a la Platja Gran amb l’obertura de les barraques i la primera actuació amb “Rumbatina”. A partir de les 20:15h. actuarà “Alfonso de Tossa”; a les 22:00h. actuarà “Las Migas”; i a partir de les 23:30h. actuarà el cap de cartell de dissabte “Búhos”. Un cop finalitzat el concert, hi haurà sessió de DJ amb Dj FoQ.

I finalment diumenge 11 de juny, el festival es traslladarà a la Plaça de l’Església a les 19:00h. amb el concert de “Rumbesia”, fusió de rumba i poesia.

Cal recordar també que, durant tot el cap de setmana, hi haurà la fira del disc de vinil a la Plaça d’Espanya de 10:00h. a 20:00h.

La regidora de Festes, Andrea Nadal, destaca que “enguany hem preparat un festival per a tots els públics, amb un espectacle infantil de dansa, rumba amb poesia, o amb grups enfocats directament als joves, com “Figa Flawas”. Per altra banda, recuperant una rumba originària, de barri i a mode de ventilador, sempre comptant amb els grups de rumba locals i fent-los partíceps del festival. I com a caps de cartell, comptem amb grups de renom dins del món de la rumba i flamenc com “La Migas”, i també grups catalans consolidats. Ambdós, dins dels rànquings més escoltats del país”. Nadal conclou que “es tracta d’un festival de referència, per a tots els públics, diferent i únic. Agraïm a tots els col·laboradors que han volgut participar en aquesta edició del festival”.

Etiquetes