Resultat del sorteig de les meses electorals (Eleccions 12 de maig)
Sorteig membres de meses electorals (Parlament de Catalunya, 12 de maig de 2024): feu clic aquí per saber si has estat escollit.    ·    Info Casal d'Estiu Jove: feu clic aquí.    ·    Info Casal d'Estiu Infantil (DIVERSPORT): feu clic aquí.    ·    Servei de CITA PRÈVIA: evitareu esperes innecesàries. Truqueu al 972340100 o a la seu electrònica.    ·    Alertes de productes cosmètics: Feu clic aquí per llegir-la
Igualtat   Agenda   Parlament 2024   Europees 2024  

Notícies Comunicats

Horaris d'obertura per a l'oci nocturn, l'hostaleria i la restauració (Sant Joan 2021)NOTA INFORMATIVA

Degut a l’allau de trucades referent a quin horari ens indica el Procicat per a la revetlla de Sant Joan i a l’espera de la publicació de la propera actualització del dia 26 de juny, passem a detallar-vos la normativa vigent per tipus d’activitat i horari corresponent.


Activitats recreatives musicals (oci nocturn):

Es permet l’obertura al públic dels serveis complementaris de bar i de restauració a les discoteques, sales de ball, sales de festes amb espectacle, bars musicals, karaokes i discoteques de joventut, amb subjecció a les condicions previstes per a l’àmbit de la restauració. L’horari de tancament d’aquests locals o establiments és l’horari general establert normativament per a cada activitat recreativa musical, sense que en cap cas es puguin superar les 03.30 hores i 30 minuts addicionals per al desallotjament.


Activitats d'hostaleria i restauració:

Es permet l’obertura de bars, restaurants i hotels amb les limitacions següents:

Horari de servei i consum en els establiments: de 06.00 a 01.00 hores ininterrompudament. Els clients no podran romandre a l'establiment fora d'aquesta franja horària.

 

Ramon Gascons
Alcalde

 

Tossa de Mar, 23 de juny de 2021.