Resultat del sorteig de les meses electorals (Eleccions 12 de maig)
Sorteig membres de meses electorals (Parlament de Catalunya, 12 de maig de 2024): feu clic aquí per saber si has estat escollit.    ·    Info Casal d'Estiu Jove: feu clic aquí.    ·    Info Casal d'Estiu Infantil (DIVERSPORT): feu clic aquí.    ·    Servei de CITA PRÈVIA: evitareu esperes innecesàries. Truqueu al 972340100 o a la seu electrònica.    ·    Alertes de productes cosmètics: Feu clic aquí per llegir-la
Igualtat   Agenda   Parlament 2024   Europees 2024  

Notícies Notes de premsa

Imma Colom convoca un ple a petició de l’oposició per explicar per què ja s’ha vacunat de la Covid-19· L’alcaldessa, metgessa de professió, col·labora de forma continuada i desinteressada com a personal sanitari al geriàtric des de fa anys · Colom va ser inclosa dins del llistat del personal sanitari a vacunar en el geriàtric el passat 12 de gener juntament amb la resta de residents i personal del geriàtric

Tossa de Mar, 27 de gener de 2021.- L’alcaldessa de Tossa, Imma Colom, metgessa de professió, ha convocat a petició de l’oposició un ple extraordinari per demà dijous a les 11:00h. per explicar per què ja s’ha vacunat de la Covid-19. Des de l’oposició han criticat aquesta vacunació i han demanat que es reprovi l’alcaldessa.

Colom està actualment en excedència en el Centre d’Atenció Primària (CAP) de la població, però continua fent assistència de manera voluntària i solidària a la residència geriàtrica, sobretot en horaris que el CAP està tancat. Tots els residents tenen el seu corresponent metge assignat, a banda d’un metge extra que dóna suport un dia a la setmana, però quan hi ha incidències o urgències fora de l’horari establert pel CAP, és quan es demana ajuda a la metgessa Imma Colom. Per aquesta raó, la direcció del geriàtric va considerar oportú incloure Colom a la llista de vacunació.

“Em critiquen un comportament insolidari quan solidàriament faig atencions al geriàtric cada vegada que m’ho demanen, i ho continuaré fent perquè els nostres avis es mereixen el millor servei que se’ls hi pugui donar. Sóc metgessa abans que alcaldessa”, afirma Colom. “És molt trist que el grup Tossa Unida intenti girar la situació per fer política de destrucció, ràbia i confrontació, i aprofitar-se’n”, conclou Colom.

Etiquetes