La nostra seu electrònica ja disposa del certificat de lloc web segur. Treballem per a vosaltres!
Sorteig membres de meses electorals (Parlament de Catalunya, 12 de maig de 2024): feu clic aquí per saber si has estat escollit.    ·    Info Casal d'Estiu Jove: feu clic aquí.    ·    Info Casal d'Estiu Infantil (DIVERSPORT): feu clic aquí.    ·    Servei de CITA PRÈVIA: evitareu esperes innecesàries. Truqueu al 972340100 o a la seu electrònica.    ·    Alertes de productes cosmètics: Feu clic aquí per llegir-la
Igualtat   Agenda   Parlament 2024   Europees 2024  

Notícies Notes de premsa

L’Ajuntament facilita bosses reciclades i ECO a la Unió de Botiguers per a la seva gestió de residus

L’Ajuntament de Tossa facilita bosses reciclades i ECO a la Unió de Botiguers per a la seva gestió de residus. Són de color groc perquè identifica els envasos i entren dins del programa de recollida porta a porta comercial.
La Unió de Botiguers farà la distribució de les bosses per millorar el servei i la qualitat de gestió dels residus d'aquest sector.
L’alcalde Ramon Gascons considera que “la iniciativa de la Unió de Botiguers és molt positiva, donat que és una acció de sensibilització, conscienciació i millora del servei. Que els serveis de neteja puguin trobar-se el residu ben entregats i classificats és un dels passos més importants per millorar la qualitat del servei, i aquí cal agrair l'esforç de la Unió de Botiguers de Tossa i els seus associats per ajudar-nos a millorar i a facilitar-nos la feina. El reciclatge és una feina de tots”.
L'ajuntament ha adquirit les bosses, que són reciclades i ECO, a través de Nora, l'empresa concessionària del Consell Comarcal que realitza el servei de neteja i gestió de residus al municipi.

Etiquetes