Registre Civil de Tossa de Mar: TANCAT TEMPORALMENT    ·    Servei de CITA PRÈVIA: evitareu esperes innecesàries. Truqueu al 972340100 o a la seu electrònica.    ·    Alertes de productes cosmètics: Feu clic aquí per llegir-la
Igualtat   Agenda   Parlament 2024   Europees 2024  

Notícies Notes de premsa

L’àrea de Joventut de Tossa impulsa noves accions per a la prevenció de la Covid-19· S’emmarca a la campanya “joves en positiu, joves per la salut”

Tossa de Mar, 22 de juliol de 2020.- L’àrea de Joventut de l’Ajuntament de Tossa ha impulsat noves accions per tal de fer prevenció de la Covid-19 entre els i les joves.

 

I és que després de la situació de confinament, els i les joves aprofiten els vespres per trobar-se, compartir el temps i estar entre iguals, una necessitat vital en aquesta etapa de la vida. Aquestes darreres setmanes, igual que altres estius, s’ha comprovat com la pista d’skate ha esdevingut un punt de trobada clau pels i les joves de Tossa, on es reuneix una part d’aquest col·lectiu per practicar aquesta afició i també per passar les estones junts.

 

Entenent que la concentració d’un grup nombrós de joves en el context actual pot generar preocupacions, i apel·lant a la necessitat que té aquest col·lectiu per estar amb els seus iguals, des de l’Àrea de Joventut s’han impulsat dues iniciatives amb l’objectiu d’oferir opcions d’oci atractives i segures en horari nocturn.

 

En primer lloc, l’equip de Joventut va estar aquest cap de setmana compartint una estona amb els i les joves a la pista d’skate amb l’objectiu de fer pedagogia de la importància de l’ús de les mascaretes, mantenir la distància recomanada i no compartir menjar o beguda com a mesures preventives i com a nous hàbits de salut que s’han d’anar adquirint. En aquesta línia es va poder comprovar que estaven conscienciats, respectant distàncies de seguretat i amb les mascaretes posades.

 

En segon lloc, i aprofitant el vincle amb els i les joves, es va fer difusió del torneig de futbol 7 mixt nocturn que està organitzant el Casal de Joves. Aquesta activitat es farà les nits dels divendres del mes d’agost i està dirigit a joves de 12 a 20 anys. L’objectiu del torneig és ampliar l’oferta d’oci destinada als i les joves de Tossa, fomentar els hàbits de salut com la pràctica d’esport en entorns lliures de fum i alcohol, diversificar els punts de trobada i disminuir la concentració excesiva de persones en un mateix espai.

 

Des de l’àrea de Joventut es pretén que amb aquestes accions es pugui millorar la consciència sobre la importància de respectar les mesures de prevenció en la transmissió de la Covid-19, comptar amb la participació tant dels i les joves com de la totalitat de la societat en aquesta tasca i gaudir d’una bona convivència i estiu.

Etiquetes