RESTRICCIONS COVID-19    ·    Certificat autoresponsable de desplaçament (catalunya/comarcal/municipi): més info aquí    ·    ABANS de venir a l'Ajuntament demana CITA PRÈVIA, ara és obligat. Truca al 972340100 o a la seu electrònica.    ·   
Info coronavirus · IGUALTAT

Notícies Notes de premsa

La campanya de vacunació contra la Covid-19 a la població general a Tossa s’ampliarà a un espai del Casal de Jubilats

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva compta amb la cessió de diversos espais municipals externs als CAP cedits pels diferents ajuntaments del territori on es podrà desenvolupar la campanya de vacunació a la població general i que seran gestionats directament pels equips d’atenció primària. La seva posada en funcionament dependrà del nombre de vacunes que arribin i en el cas de Tossa es disposarà d’un punt de vacunació extern al Casal de Jubilats.

Quan els usuaris siguin convocats, rebran les instruccions pertinents. Recordar que la ciutadania no ha de trucar ni tampoc s’ha de desplaçar als CAP per demanar hora de vacunació perquè s’anirà informant la gent a mesura que es vagin convocant nous col·lectius. En aquest sentit, un cop acabada, en els pròxims dies, la vacunació als majors de 80 anys es començaran a vacunar les persones de 79 anys i la campanya anirà progressant en sentit descendent. Aquestes persones seran convocades des dels centres d’atenció primària.

A la població de 60 a 65 anys se li envia un missatge de text (SMS) que redirigeix a una aplicació perquè es pugui reservar hora, dia i lloc per vacunar-se. També es pot fer mitjançant el web: vacunacovid.catsalut.gencat.cat.