Servei de CITA PRÈVIA: evitareu esperes innecesàries. Truqueu al 972340100 o a la seu electrònica.    ·    Alertes de productes cosmètics: Feu clic aquí per llegir-la
Igualtat   Agenda   Municipals 28M   Generals 23J  

Notícies Notes de premsa

La carretera de Sant Feliu a Tossa, inclosa dins el "Grand Tour" turístic de Catalunya

L'Agència Catalana de Turisme ha inclós la ruta de Sant Feliu fins a Tossa dins el "Grand Tour" de Catalunya, que inclou fins a 33 carreteres considerades d'interès paisatgístic, amb poc trànsit i per gaudir amb calma, segons l'Observatori del Paisatge de Catalunya.

Aquest projecte recupera els traçats originals d'antigues carreteres d'arreu de Catalunya, que a vegades han quedat relegades a vies secundàries. Des de l'Agència Catalana de Turisme apunten que aquestes rutes, que sovint són territori de motoristes i ciclistes, permeten un tipus de viatge més pausat, gaudint del paisatge i els valors paisatgístics.

Segons indica l'Agència, aquests traçats permeten fer un "road trip" calmat gràcies al fet que tenen poc trànsit, són transitables amb moto o bicicleta i mostren la gran riquesa i diversitat dels paisatges de Catalunya.

Però més enllà del seu valor paisatgístic, el "Grand Tour" vol donar a conèixer atractius patrimonials, naturals i enogastronòmics de cada zona, així com divulgar-ne l'entorn, la gent, els costums i les tradicions.

Etiquetes