Resultat del sorteig de les meses electorals (Eleccions 12 de maig)
Sorteig membres de meses electorals (Parlament de Catalunya, 12 de maig de 2024): feu clic aquí per saber si has estat escollit.    ·    Info Casal d'Estiu Jove: feu clic aquí.    ·    Info Casal d'Estiu Infantil (DIVERSPORT): feu clic aquí.    ·    Servei de CITA PRÈVIA: evitareu esperes innecesàries. Truqueu al 972340100 o a la seu electrònica.    ·    Alertes de productes cosmètics: Feu clic aquí per llegir-la
Igualtat   Agenda   Parlament 2024   Europees 2024  

Notícies Notes de premsa

La presència física del comerç de proximitat en els pobles és indispensable

La digitalització potser no és necessària per a tots els negocis, però pot ajudar a molts d’ells a millorar i, fins i tot, garantir la seva existència.

La Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols va venir dimecres a Tossa per impartir una jornada de digitalització i Networking. Es va fer a la sala Trinquet i hi van assistir els representants de les principals associacions del petit comerç, gastronomia i d’hotels i restaurants, entre altres.

L’alcalde de la població, Ramon Gascons, va agrair a la Cambra la iniciativa de crear aquestes jornades i va voler destacar el paper del teixit empresarial en un lloc com Tossa. El regidor de Promoció i Turisme, Gregori Martínez, també va voler agrair aquesta estesa de mà per part de la Cambra per mostrar els ajuts vigents i el programa de formacions que tenen per 2023.

L’Oriol Lopez, coach economista i assessor empresarial, va fer de ponent. Va explicar com fer servir la tecnologia per a vendre més i viure millor, tot fent un repàs de les eines digitals que ens poden ajudar per augmentar cada dia “quanta gent entra, quanta gent compra i quin és el tiquet mitjà”. L’anàlisi del negoci és necessari. La comunicació és bàsica entre el client i el comerciant.

La digitalització és un procés essencial en qualsevol negoci. El comerciant s’ha d’apropar al client, no solament en presència física, sinó amb accions digitals.

Si alguna cosa entén el comerciant és la caixa. Quan la caixa comença a baixar, l’empresari o comerciant ho entén. Això implica que s’han de buscar mesures complementàries, que no vol dir que tot hagi de ser digital. El comerç de proximitat té els seus valors i, per tant, els ha d’aprofitar, tot i que ajudar-se de la tecnologia sempre li aportarà uns millors resultats.

 La presència física del comerç de proximitat en els pobles és indispensable. Ara bé, els clients cada vegada més volen un millor servei, volen immediatesa, volen comunicació… Com a resultat, el comerciant s’ha d’apropar al client, no solament en presència física, sinó amb accions digitals.

El comerç ja està fent algunes passes en el sentit de la transformació digital, però el comerç és molt ampli. Totes les empreses, siguin del sector que siguin, comerç, indústria, etc., han de tenir el nivell de digitalització necessari i adequat per al seu negoci.

Els Interessats en ajuts en digitalització, contacteu:

Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols:

 info@cambrastfeliu.com · Tel: 972320884