Registre Civil de Tossa de Mar: OBERT PARCIALMENT    ·    Servei de CITA PRÈVIA: evitareu esperes innecesàries. Truqueu al 972340100 o a la seu electrònica.    ·    Alertes de productes cosmètics: Feu clic aquí per llegir-la
Igualtat   Agenda   Parlament 2024   Europees 2024  

Notícies Notes de premsa

La UE Tossa inicia els actes de celebració del seu centenari· L’històric club de futbol de la població ha presentat aquest cap de setmana els seus equips i la samarreta commemorativa pels 100 anys

Tossa de Mar, 24 de gener de 2022.- Dins dels actes de Festa Major de Sant Vicenç, la Unió Esportiva Tossa (UE Tossa), l’històric club de futbol de la població, ha iniciat aquest cap de setmana la celebració del seu centenari amb la presentació dels seus equips de futbol i de la samarreta commemorativa pels 100 anys d’història.


A l’acte hi van assistir Josep Llaó, vicepresident de la Federació Catalana de Futbol; Anna Caula, secretària general de l’Esport de la Generalitat; Ramon Gascons, alcalde de Tossa; i Pedro Zambrano, president de la UE Tossa, entre d’altres personalitats.

 

L’alcalde Ramon Gascons ha destacat que “són poques les entitats que poden celebrar cent anys d'història al servei de tots els veïns i jovent del poble. La UE Tossa és un dels principals actius socials de la nostra vila. Motiven a la mainada, als adolescents i als grans a fer esport, a fer feina en equip. Aquesta disciplina esportiva, lligada a les xerrades informatives que fan als jugadors, al cos tècnic o als pares, són bàsiques. Sort en tenim de poder comptar amb una entitat que fomenta els valors de treball en equip, bàsics per mantenir la cohesió social i les relacions entre petits, adolescents i familiars”.

 

En aquest enllaç podeu trobar la revista que, fa 25 anys, es va editar pel 75é aniversari de la UE Tossa:

 

https://www.tossademar.cat/arxius/2022-Historia-UETossa_Nov1997.pdf

Etiquetes