Registre Civil de Tossa de Mar: OBERT PARCIALMENT    ·    Servei de CITA PRÈVIA: evitareu esperes innecesàries. Truqueu al 972340100 o a la seu electrònica.    ·    Alertes de productes cosmètics: Feu clic aquí per llegir-la
Igualtat   Agenda   Parlament 2024   Europees 2024  

Notícies Notes de premsa

La Volta Ciclista de Catalunya d’enguany passarà per Tossa· Es farà un esprint intermedi a l’Avinguda Catalunya el proper dilluns 23 de març · Es tracta de l’edició del centenari de la popular prova, xifra només assolida pel Tour de França i el Giro d’Itàlia, i s’espera que tingui gran repercussió mediàtica

Tossa de Mar, 17 de febrer de 2020.- La Volta Ciclista de Catalunya passarà per Tossa en l’any del seu centenari. Concretament, es farà un esprint intermedi a l’Avinguda Catalunya el proper dilluns 23 de març, dia de la primera etapa de la prova.  

Enguany, la “Volta” celebrarà la seva edició número 100, una xifra que en les proves per etapes només han assolit el Tour de França i el Giro d’Itàlia. A més, celebrant-se la darrera setmana de març, es tracta d’un data privilegiada dins del calendari UCI World Tour, assegurant la presència dels principals ciclistes mundials. 

En aquest sentit, el regidor d’Esports, Joan Antoni Hervías, considera que “el pas de la “Volta” del centenari per Tossa s’emmarca dins l’objectiu de fomentar l’activitat econòmica del municipi. Valorem molt positivament aquest esdeveniment pel ressò que tindrà en els mitjans de comunicació i en xarxes socials i, a més, tenint en compte que la Generalitat de Catalunya ha decretat que enguany és l'any del Turisme Esportiu, creiem que aquest esdeveniment s'emmarca perfectament dins aquesta iniciativa”. Finalment, Hervías ha avançat que l’Ajuntament està estudiant la possibilitat que Tossa sigui seu de final d’etapa de la “Volta” en l’edició de l’any que ve.

 

 

Etiquetes