ABANS de venir a l'Ajuntament, podeu demanar CITA PRÈVIA i evitareu esperes innecesàries. Truqueu al 972340100 o a la seu electrònica.
Ajuda a Ucraïna   Coronavirus   IGUALTAT   Agenda  

Notícies Comunicats

Mercat setmanal de Tossa: mesures adoptades pel Covid-19Mesures per a portar a terme el mercat setmanal de Tossa durant l’emergència sanitària per Covid-19

Tossa de Mar, 28 d’abril de 2020.- El mercat setmanal de Tossa tornarà dijous, de moment, amb 10 úniques parades d’alimentació. La Generalitat de Catalunya ha fixat les condicions per a garantir la realització del mercat setmanal durant l’emergència sanitària per Covid-19. El mercat haurà de complir els següents requisits:

  • Només es podrà realitzar la venda dels productes següents: alimentació, begudes, alimentació animal i productes higiènics.
  • No es permetrà tocar els productes per part dels clients.
  • Els paradistes hauran d'extremar les mesures preventives seguint les recomanacions del Departament de Salut (utilitzar guants i mascaretes i disposar de gel desinfectant o solucions alcohòliques a les parades). 
  • Les parades se situaran entre elles a una distància mínima de 2 metres a banda i banda (confrontant) i de 6 metres cap endavant (enfrontant). 
  • Els clients hauran de respectar la distància de 2 metres i esperar el seu torn formant una cua de manera que només hi hagi 1 persona a primera línia de la parada. 
  • Els accessos es regularan per evitar aglomeracions i garantir que no se supera un terç de l'ocupació de l'espai. Concretament:  

1)   Caldrà tancar amb cinta, tanques o altres els diferents punts d'accés a l'espai del mercat.

2)   Només es podrà accedir a través de punts (un o més, segons es consideri) que estaran controlats i regulats. Si l'afluència no permet garantir la distància de 2 metres entre persones o supera un terç de l'ocupació de l'espai, no es permetrà accedir a ningú fins que surti un nombre suficient de persones.

 

L’Ajuntament, a través de la Policia Local, vetllarà que es controli l'accés per evitar aglomeracions i que es respectin les mesures higièniques i de distanciament social. 

 

Servei de Premsa - Ajuntament de Tossa de Mar

Etiquetes