Resultat del sorteig de les meses electorals (Eleccions 12 de maig)
Sorteig membres de meses electorals (Parlament de Catalunya, 12 de maig de 2024): feu clic aquí per saber si has estat escollit.    ·    Info Casal d'Estiu Jove: feu clic aquí.    ·    Info Casal d'Estiu Infantil (DIVERSPORT): feu clic aquí.    ·    Servei de CITA PRÈVIA: evitareu esperes innecesàries. Truqueu al 972340100 o a la seu electrònica.    ·    Alertes de productes cosmètics: Feu clic aquí per llegir-la
Igualtat   Agenda   Parlament 2024   Europees 2024  

Notícies Notes de premsa

Més de 80.000 moviments de vehicles a Tossa durant la Setmana Santa· Són 10.000 moviments més que l’any passat i s’han recuperat dades d’ocupació d’abans de la pandèmia per Covid-19

Tossa de Mar, 21 d’abril de 2022.- Avui s’han fet públiques les dades de mobilitat d’aquesta Setmana Santa a Tossa, dades que s’han pogut obtenir gràcies al programa informàtic Alpha Data Manager i a les tres càmares que hi ha instal·lades a les entrades de Tossa per Lloret, Llagostera i Sant Feliu de Guíxols.

 

Entre aquestes dades, destaca que, des del dijous 14 d’abril a les 08:00h. i fins el dilluns 18 d’abril a les 20:00h, hi ha hagut 82.542 moviments de vehicles a Tossa, prop de 10.000 moviments més que a la Setmana Santa de l’any passat. A més, el programa permet conèixer quina ha estat la carretera més utilitzada: la de Lloret, però seguida molt d’aprop per la de Llagostera que, en hores puntuals, ha estat la més utilitzada. I també, a través de la lectura de matrícules, es pot saber que el 86,1% dels vehicles eren espanyols, seguit del 6,9% de França i el 4,7% d’Alemanya.

 

Altres dades a destacar són que, només divendres, van circular més de 20.000 vehicles a Tossa i que la Policia Local, durant tots aquests dies de Setmana Santa, va atendre al carrer més de 1.700 consultes vinculades a trànsit o informació general.

 

L’alcalde de Tossa, Ramon Gascons, fa un gran balanç d’aquesta Setmana Santa afirmant que les dades d’ocupació han estat similars a abans de la pandèmia per Covid-19.

Etiquetes