Estem renovant el certificat de web segura de la seu electrònica: sortirà un advertiment de lloc web no segur entretant. Disculpeu les molèsties.
Sorteig membres de meses electorals (Parlament de Catalunya, 12 de maig de 2024): feu clic aquí per saber si has estat escollit.    ·    Info Casal d'Estiu Jove: feu clic aquí.    ·    Info Casal d'Estiu Infantil (DIVERSPORT): feu clic aquí.    ·    Servei de CITA PRÈVIA: evitareu esperes innecesàries. Truqueu al 972340100 o a la seu electrònica.    ·    Alertes de productes cosmètics: Feu clic aquí per llegir-la
Igualtat   Agenda   Parlament 2024   Europees 2024  

Notícies Notes de premsa

Més de 1.000 persones desfilaran a la Gran Rua de la Ressaca del Carnaval de Tossa• Seran 1.073 persones de 25 colles que, a banda de Tossa, seran de Barcelona, Lloret, Caldes de Malavella, Sant Feliu de Guíxols, Palafolls, Pineda, Santa Cristina d’Aro, Olot, Sant Antoni de Vilamajor, Mollet del Vallés, Maçanet de la Selva, Santa Perpetua de Mogoda, Salt, Vidreres i Riells i Viabrea

Tossa de Mar, 20 de febrer de 2024.- El Carnaval de la Costa Brava Sud arriba aquest cap de setmana a la recta final amb la ja famosa “Ressaca del Carnaval” de Tossa. Així, dissabte, a partir de les 16:30h, tindrà lloc la Gran Rua, amb sorpreses durant el recorregut habitual per Avinguda Ferran Agulló i Avinguda Catalunya i que acabarà amb el concurs de coreografies “Sambòdrom” en el pavelló d’esports, on es veuran els millors balls i les millors disfresses de carnaval de la província de Girona. El fi de festa es farà al pavelló i inclourà l’entrega de premis de la gran rua i del concurs de coreografies. Seguidament, i com a novetat d’enguany, hi haurà l’“After Premis”, que inclourà sorpreses, regals, presentadors i sessió de destacats dj’s.

 

Pel que fa als premis, enguany es destinaran uns 10.000 euros en totes les categories (carrosses, comparses, escolar i individual) i també hi haurà la categoria “local” de carrosses, comparses i individual, i els premis a la millor carrossa en totes les categories (element); millor disfressa; gresca; bon rotllo; i originalitat. En el “Sambòdrom”, en el que hi participaran 11 colles amb 235 persones, hi haurà un únic premi valorat en 400 euros.

 

Una altra de les novetats és que no hi haurà un únic espai de valoració, sinó que hi haurà un jurat qualificador itinerant al llarg de tot el recorregut de la rua, des de l’inici a Porta Sant Feliu fins al final al parc de bombers.

 

A la rua de Tossa d’enguany hi ha inscrites 25 colles, entre carrosses, comparses, escolars i individuals; i hi desfilaran més de 1.000 persones de Barcelona, Lloret, Caldes de Malavella, Sant Feliu de Guíxols, Palafolls, Pineda, Santa Cristina d’Aro, Olot, Sant Antoni de Vilamajor, Mollet del Vallés, Maçanet de la Selva, Santa Perpetua de Mogoda, Salt, Vidreres i Riells i Viabrea.

 

La regidora de Festes, Ana Abellán, recorda a més que “enguany, l’edició d’estiu de la rua es farà el dissabte 15 de juny. A aquesta rua hi participaran totes les Colles de Carnaval tossenques i, a més, les dues colles visitants millor classificades de carrosses i comparses a la Rua de la Ressaca del Carnaval”.

 

Cal recordar que els Ajuntaments de Blanes, Lloret i Tossa han impulsat un any més el Carnaval de la Costa Brava Sud, un projecte dels tres municipis engegat l’any 2012 que pretén promocionar conjuntament els seus carnavals i, en especial, les desfilades de carrosses i comparses.

Etiquetes