Servei de CITA PRÈVIA: evitareu esperes innecesàries. Truqueu al 972340100 o a la seu electrònica.    ·    Alertes de productes cosmètics: Feu clic aquí per llegir-la
Igualtat   Agenda   Parlament 2024   Europees 2024  

Notícies Notes de premsa

Millores a Ràdio Tossa

Ràdio Tossa ja està a punt per tornar a emetre. S'han realitzat totes les millores necessàries que calia fer i que afectaven aparells tècnics, aïllament, millora de la sonorització i sortida d'antena.

Amb l'objectiu de reprendre l'activitat, i d'acord amb l'associació de Ràdio Tossa, fem una crida a tots els voluntaris que vulguin un espai en aquest mitjà de comunicació local.

Els interessats feu-nos arribar un correu amb les vostres dades, proposta de programa i periodicitat del mateix al correu radiotossa@tossademar.org. No cal experiència, si hi ha persones amb voluntat de fer ràdio, però en desconeixen el seu funcionament, tindran l'assessorament de personal format per ajudar-los a entrar en aquest mitjà.

Recollirem totes les peticions des d'avui mateix fins al pròxim 21 de febrer de 2022. Finalitzat aquest tràmit farem unes sessions de treball entre Ajuntament, associació i nous interessats per tal d'establir el procés d'obertura i ordre de participació en la ràdio local.

 

ACTUALITZACIÓ: podeu escoltar ràdio Tossa aquí fent clic aquí.

Etiquetes