Registre Civil de Tossa de Mar: TANCAT TEMPORALMENT    ·    Servei de CITA PRÈVIA: evitareu esperes innecesàries. Truqueu al 972340100 o a la seu electrònica.    ·    Alertes de productes cosmètics: Feu clic aquí per llegir-la
Igualtat   Agenda   Parlament 2024   Europees 2024  

Notícies Comunicats

Modificacions a la tarifa de la zona blavaAquesta mesura no afecta al servei discrecional de bus que hi ha amb les diferents poblacions.

L’Ajuntament de Tossa ha realitzat un seguit de modificacions de les tarifes de zona blava destinada als autobusos de visitants i turistes ubicada a la part posterior de la terminal d’autobusos.

Aquesta mesura no afecta al servei discrecional de bus que hi ha amb les diferents poblacions.

Noves tarifes:

  • Tarifa per descarrega de clients 50 euros/dia.
  • Estaran exempts del pagament els autobusos que traslladin o recullin clients que pernoctin en un allotjament turístic de Tossa. Aquest servei es podrà acreditar amb una còpia de la pernoctació reservada pel grup.
  • La denúncia per no haver satisfet aquesta tarifa no serà anul·lable.
  • Es deixen sense efecte les tarifes per minut vigents i es fixa una tarifa única de 7’50 euros/dia.

Aquesta setmana els vigilants de la zona informaran als usuaris de tots aquests nous canvis. Aquestes mesurs han estat consensuades amb Empark (empresa gestora de l’aparcament), l’associació professional d’empresaris d’hostaleria de Tossa (APEHT) i l’Ajuntament.

Etiquetes